جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی شوهر سابق خواهرم اولش قبول کرد بعدش نذاشت ک خواهرم جدا شد ازش
عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد ) برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍
نه مشکلی نداره. ولی اگع کسی بهم میگفت کار نکن ۱۰۰ درصد بهش میگفتم نه چون باتوجه ب شخصیتم اصلا نمیتونم بیکار تو خونه بشینم در انتظار شوهر ک از سر کار بیاد
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خیلیا نی نی دارن خب ،میرن..ناراحت نشدی ک گفت نرو..
خب ببین من دوست ندارم بچمو بزارم مهد یا خونه مامانم آخه دو سالشه و خیلی وابسته اس،چرا ی کم برام سخته مخصوصا اینکه شوهرم این عقیده رو داره که اگر من درآمدم از اون بیشتر باشه تمایل ندارم کنارش باشم
این طوری فکر میکنه که ممکنه منو از دست بده برای همین اجازه نمیده
دقیقا منم قبل کنکور عقد کرد اولش با درس مشکل نداشت بعد کم کم مخمو زد آخرم گفت باید پزشکی قبول بشی شهر خودمون و دولتی وگرنه فایده نداره بری،ی طورایی محال بود بشه برم