2777
2789
عنوان

مخم هنگید اینا بعد عروسی کجا میرن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 34 پست
مائم میخایم این کارو کنیم خودمونیم نمیدونیم کجا میخایم بریم😂😂😂

ازدواج راه دور دردسره هاا🤣

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عروسی کجاست ؟یا محل زندگی دختره یا پسر نهایتن میرن هتل بعدشم خونه ی خودشون

عروسی شیراز

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

هرکی خونه خودش

عروسی برادر من همینطور بود

خونه نگرفته بودن چون چند ماه بعدش زنش طرح داشت باید میرفت داراب (شیراز هستیم) دیگه بعد عروسی هرکی خودنه خودش رفت

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
چرا شیرازی رو با رشتی نمیتونم تصور کنم

چراا😂

هرکی خونه خودشعروسی برادر من همینطور بودخونه نگرفته بودن چون چند ماه بعدش زنش طرح داشت باید میرفت دا ...

اینجوری ام خوب نیست☹

جدی؟؟ ضایع نیست

ن دیگه اونایی ک شهر پدر یا مادراشون میگیرن یا میرن لنج عروسی میگیرن کلا هم مال اون منطقه نیستن کجا بجز هتل میتونن برن از قبل رزرو کردن و اتاق گرفتن و اون شب هم می ن هتل

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چراا😂

خیلی عجیبه اخه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اتفاقا ترکیب خوبیه باهم راحت کنار میان

اونش آره

من خودم شخصا ندیدم، واسم جالب بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی