2777
2789
عنوان

دیزاین خونه سلطنتی طور میپسندین یا مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش میشد خونه ها قدیمی بودن رنگ و بوی دیگه ای داشت اینطوری 

فرش قرمز گلدون روی پله ها حوض تو حیاط 

آفتابی که میتابه تو خونه واقعا خیلی قشنگ میشد 

سلتنطی هم قشنگخ 🥰

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

ما اصفهانیم و چون اینجا همیشه به زرق و برق خیلی اهمیت میدند و جهیزیه هم زیاد میدن اکثرا به تازه عروس ...

ما هم ترکیم ولی تهرانیم … ترکا هم کلا طلایی و سلطنتی و اینا … الان من بخام مینیمال بخرم فامیلامون مطمئنم میان مسخره‌بازی

حرم نه دیگه واقننننن😂😂😂 طلایی دوست نداری؟ من مثه کلاغم عاشق رنگ طلایی

ادم احساس ارامش ندارم تو این مدل خونه ها 😕 ی بلاگره هست خونش واقعا عین حرمه همه چی طلایی رنگای مینیمالو ساده کلا حس ارامشو ب ادم تزریق میکنن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ما هم ترکیم ولی تهرانیم … ترکا هم کلا طلایی و سلطنتی و اینا … الان من بخام مینیمال بخرم فامیلامون مط ...

ما هم همینجور ، کلا جاهایی که جهیزیه زیاد میدند مبلشونم سلطنتیه