2777
2789
عنوان

طعم‌دار کردن غذای کودک زیر یک سال

72 بازدید | 12 پست

نمک و شکر برای زیر یک سال ممنوعه حالا چطوری غذا رو طعم دار کنیم؟ 

برای غذاهایی مثل سوپ میتونیم از انواع سبزیجات معطر مثل جعفری و یا آب لیموترش،و تارنج تازه استفاده کنیم و برای غذاهایی مثل فرنی از میوه‌ها مثل سیب.....

شما چطوری غذا رو طعم‌دار میکنین؟؟.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه که طعم شوری و شیرینی رو نمیفهمه و کلا ضررم داره فقط نهایت چند قطره ابلیموی تازه اونم داخل سوپش بریز 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
اینجا فقط اسمش نینی سایته وگرنه همه درمورد خیانت و‌مادرشوهر تاپیک میزنن اینارو توگهواره به اشتراک بذ ...

برای همین خواستم تاپیک‌های علمی بزارم اینجا، فضاش متفاوت‌تر باشه. تاپیک‌های من همه‌ش درمورد نکات مامایی و بچه‌داریه.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

والا من دکترش برنامه غذایی که داده بود از اول شکر و بعدم نمکو به مقدار کم نوشته بود براش 

من اون اوایل برا فرنی هاش یه تیکه قند کوچولو رو تو فرنی استفاده میکردم ولی نمکو نه 

الانم که یه سالش شده دارم غذا خودمونو میدم دیگه راحت 

اینجا فقط اسمش نینی سایته وگرنه همه درمورد خیانت و‌مادرشوهر تاپیک میزنن اینارو توگهواره به اشتراک بذ ...

عزیزم کلی کاربر جواب دادن ولی

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
بچه که طعم شوری و شیرینی رو نمیفهمه و کلا ضررم داره فقط نهایت چند قطره ابلیموی تازه اونم داخل سوپش ب ...

ن بابا می‌فهمن کاملا

پسر من غذا بی مزه باشه با قاشق اول اوق میزنه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم