2777
2789

شعور حرف زدن نباید داشته باشن🤮

ساعت ۸ امتحان بود ،من معلمم ، یک ربع ب ۸ رسیدم مدرسه 

بعد اومدم از در راهرو بیام داخل ،مدیر ( هم سن هستیم و هم دوره ای دانشگاه ) ،، من تو دانشگاه شاگرد اول این شاگرد دهم هم نبود 

ولی چون شوهرش توی اداره بود ، اینو آوردن مدیر کردن 

امروز ک اومدم بیام داخل گفت خانوم ..... دیر کردی 😑😑

اینقد بدم اومد ، گفتم یک ربع به امتحان دیگه باید بیام 

گفت نه نیم ساعت ( با ی حالت طلبکارانه ) 

خیلی بدم اومداز حرکتش 

من دبیر منظمی هستم ، امروز هم دیر نرفتم ولی نمی‌دونستم تو ذهن این خانوم  اینه ک نیم ساعت قبل بیایم.. 

خلاصه دیگه اول صبحی حس بد گرفتم ..‌

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب هر جایی ساعت شروع به کاری داره شما سعی کن سر ساعت اونجا باشی کاری به امتحان نداشته باش تا حرفی نزنه ایشونم از دید خودش داره مدیریتش رو میکنه بنظرم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بعضیا ب یه سمتی میرین خودشونو گم میکنن...اهمیت نده و اول صبح و اول هفتتو خراب نکن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

حالا دفعه بعدی یکم زودتر برو بهونه نده دستش 

ببخشید خانما رشته علوم تربیتی به نظرتون خوبه ادم بره پیام نور بخونه امکان هست بعدش جایی بشه رفت سرکار؟

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
بعضیا ب یه سمتی میرین خودشونو گم میکنن...اهمیت نده و اول صبح و اول هفتتو خراب نکن

دقیقا من جو گیری رو دیدم تو رفتارش 

آخه چون بشدت آدم منظمی هستم ،، بدم اومد بیاد سر یک ربع به روم بیاره و چونه بزنه ..

سه سال مدرسه ش هستم یک روز غیبت نکردم 

با خنده می گفتی بیا از این زاویه به موضوع نگاه کنیم که شما زود اومدی

مدیر ما بسیار انسان با درک و با شعوری هستن اما اگه یه روز بهم اینو می گفت منم بهش جمله بالا رو می گفتم تا دوتایی بخندیم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
با خنده می گفتی بیا از این زاویه به موضوع نگاه کنیم که شما زود اومدیمدیر ما بسیار انسان با درک و با ...

ببخشید به نظر شما رشته علوم تربیتی خوبه ادم بخونه ؟

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

نیم ساعت چکار کنید تو مدرسه🙄

والا ما همچین قانونی نداریم همون یک ربع مونده زمان مناسبی هست،

ضمنا برای مدیر شدن لازم نیست شوهرت اداره باشه مدیریت آزمون داره آزمون رو که قبول بشی بعد مصاحبه بعد استعلام هویتی و ... بعد مدیر میشی

حالا یه ربع هم که دیر نیست..حالا زمان ما که مدرسه بودیم معلمامون نیم ساعت با تاخیر میومدن سرکلاس درس

همین دیگه 

میگم چیزی نبود ک بخواد ب روم بیاره بیشعور