2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان ک دقت میکنم منم فهمیدم مامان و بابام چکار کردن 😬😕

من که این موضوع رو فهمیدم فکر میکردم هر وقت بخوان بچه دار بشن اون کارو میکنن یعنی مامان بابای من چهار بار

بعدا فهمیدم زیاد بوده انگار تیر خورده بودم🤣🤣

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بنظرم اصلا خجالت آور نیست به چه چیزایی فکر میکنید البته فقط شما نیستید که اینجوری فکر میکنید نمونش 

دیروز بابا و مامانم داشتن شوخی میکردن باهم تو اتاق سر و صداشون میومد 

اومدن بیرون  با من مواجه شدن بابام کلی خجالت کشید گفت ما کاری نکردیما 

گفتم میدونم پدرمن 😂😂😂

نمیخااام نمیتونممم😂😂😂😭الان دیگه هر چی نگاش کنم یاد تاپیک اسی میفتم😭😭😂تا ساعت ۱۰ با همیم😬😬😬

به چیزای خوووب فکرکن🤌🐣😂😂😂😂

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

خانمای عزیز میشه بیاین تاپیک اخرم منو راهنمایی کنید؟

جواب دادم عزیزم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

نمیخااام نمیتونممم😂😂😂😭الان دیگه هر چی نگاش کنم یاد تاپیک اسی میفتم😭😭😂تا ساعت ۱۰ با همیم😬😬😬

آدم و حوا هم این کار رو کردن بچه دا ر شدن

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

من خودم ذهنم کثیفههر فامیلی که ازدواج میکرد تا صبح مینشستم تصورش میکردم😲😲🤣🤣

ای وای منم دقیقا همینممم🤣🤣🤣 

اصلا می‌خوام عروسی رو به دور از چشم بقیه بگیرم اگه قراره اینجوری بشه 😔

🌝💙