2777
2789
عنوان

تقویت کننده سریتا کسی داشته خوبه

490 بازدید | 59 پست

تحربه دارین بکین دوس دارم مژه هام بلند بشن کوتاه عستن

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوال منم هست ولی خیلی گرونه

دوس دارم مژه هام بلند و پرپشت بشه به یه بار خریدنش میارزه اگه خوب باشه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
من میزنم خیلی خوب بوده

بلند شد مژه هات یا پرپشت؟؟ بعد قژع کردن نریختن

من دوتا استفاده کردم با فاصله زمانی خوب بود 

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥.    https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14104023&slug=%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1

از وقتی استفاده میکنم مژه هام جوری بلند شدن که وقتی می‌خوام خط چشم بکشم مشکل دارم 😅 ولی باید مدام استفاده کنی تا سه ماه هرشب بعد یک شب درمیان بعد هفته ای یکبار تا یک سال باید ادامه بدی .. 

من دوتا استفاده کردم با فاصله زمانی خوب بود

بلند شد مژه هات یا پر پشت ؟ در حد چشم گیری رشد کرد یا معمولی؟

من زدم بعد قطع میریزه و چتد دوره باید بزنی پیشنهاد نمیکنم ابروشو ک اصلا پیش نهاد نمیدم باز مژه اش غ ...

ععع چه بد پس چی بزنم اخه