2777
2789
عنوان

چرا بعد از بچه دار شدن زندگی تلخ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2374 بازدید | 103 پست
منو همسرم بچه نداریم هنوز مثل روزهای اول عاشقانه زندگی میکنیم و بهم وابسته ایم

وابستگی و عشق زن و شوهر که با بچه کم نمیشه

ما هم بعد از ۶ سال بچه دار شدیم و الان بچمون ۲ سالشه و مثل قبل هستیم. خیلی خوب هجو درک میکنیم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر جور ک صلاحه ولی زندگی با بچه هم شیرین هم خیییییلی سخت فقط سختش بزرگ کردنش از بارداری تا 5 سال

عزیزم الهی بزرگ شدن و موفقیت هاشون رو ببینی

تازه بزرگ بشن سختی هاش بیشتر میشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
وابستگی و عشق زن و شوهر که با بچه کم نمیشهما هم بعد از ۶ سال بچه دار شدیم و الان بچمون ۲ سالشه و مثل ...

شما زمان زیادی باهم بودید 6 سال کم نیست 

من بعد یک سال بچه دار شدم و ادامه داره اوضاع 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
وابستگی و عشق زن و شوهر که با بچه کم نمیشهما هم بعد از ۶ سال بچه دار شدیم و الان بچمون ۲ سالشه و مثل ...

مطمئن باش بچه بیاد یه ذره هم باش توجه زن و مرد کم میشه و عشق شون مثل روزهای اول نمیشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
عزیزم الهی بزرگ شدن و موفقیت هاشون رو ببینیتازه بزرگ بشن سختی هاش بیشتر میشه

ولی من خیلی اذیت شدم گریم در اومد بنظرم بچه کوچبکون ادم محدود می کنه و وقت گیره بیشتر از لحاظ روحی ادم خراب میسه

عزیزم الهی بزرگ شدن و موفقیت هاشون رو ببینیتازه بزرگ بشن سختی هاش بیشتر میشه

مرسی عزیزم ایشالا شماهم همیشه خوشبخت و شاد باشید

شما زمان زیادی باهم بودید 6 سال کم نیست من بعد یک سال بچه دار شدم و ادامه داره اوضاع

خب ما چایه رو محکم ساختیم بعد به فکر بچه دار شدن افتادیم😄😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄