2777
2789

به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور و شادی امام زمان 

و حاجت های من و خودتون 

و اونچیزی که میخوام این ماه بشه 

منم دعاتون میکنم🌸

لطفا دعا کنید زودتر با نامزدم عقد کنیم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

التماس دعا 

ان شاءالله به خواستت برسی

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روزی ۹۹ مرتبه ذکر یا ودود رو بگو درستش میشع

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

روزی ۹۹ مرتبه ذکر یا ودود رو بگو درستش میشع

مطمئنی گلم؟

تا چند روز؟

تجربه داری؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

منم .... دعا کن خونمون بهم بخوره امروز ازمایش دادیم گفتن اون مشکل کم خونی داره باید فردا بریم از منم ازمایش بگیرن 

اگر فردا نتیجه خوب باشه به نیتت زیارت عاشورا میخونم فقط دعام کن

مطمئنی گلم؟تا چند روز؟تجربه داری؟

تو بخون کنارشم روزی ۱۲۹ مرتبه ذکر یا لطیف بخون والا واسع من ی ماهی کشید ولی دیگ جواب داد

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

منم .... دعا کن خونمون بهم بخوره امروز ازمایش دادیم گفتن اون مشکل کم خونی داره باید فردا بریم از منم ...

فداتشم من آیه الکرسی میخونم لطفا منم دعا کن هر وقت يادت افتادم

تو بخون کنارشم روزی ۱۲۹ مرتبه ذکر یا لطیف بخون والا واسع من ی ماهی کشید ولی دیگ جواب داد

مرسی گلی توعم لطفا دعام کن

فداتشم من آیه الکرسی میخونم لطفا منم دعا کن هر وقت يادت افتادم

الان برات ایت الکرسی میخونم ولی فردا صبح ب محض جواب مثبت برات زیارت عاشورا میخونم 

ایشالله این ماه عقد کنید 

الان برات ایت الکرسی میخونم ولی فردا صبح ب محض جواب مثبت برات زیارت عاشورا میخونم ایشالله این ماه عق ...

قزبونت قشنگم منم برات خوندم به حق فاطمه زهرا خونتون به هم بخوره و هر چه زودتر عقد کنید و خوشبخت شید 

میشه فردا تگم کنی و خبر بدی بهم چیشد؟

قزبونت قشنگم منم برات خوندم به حق فاطمه زهرا خونتون به هم بخوره و هر چه زودتر عقد کنید و خوشبخت شید ...

رو چشم 

یه نفر از نی نی سایتا برای خواستگاریم دعا کرد فرداش تگش کردم و همون روز براش زیارت عاشورا خوندم الهی دعای قشنگ توام بگیره اولین نفری  باشی ک خبر خوشو بهش میدم 

رو چشم یه نفر از نی نی سایتا برای خواستگاریم دعا کرد فرداش تگش کردم و همون روز براش زیارت عاشورا خون ...

مرسی عزیز دلم انشالله 

با خبر خوش بیای 

همیشه دعام کن که زودتر عقد کنیم🌸