2777
2789
عنوان

یبار جداشدم دوباره باهمون ادم ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 72 پست
خانماینحرفا رو بریز دورالان سعی کن یکاری کنی عقدت کنه.مادرت مجبورت کرد برگردی، حاملت که نکرده.عقل وا ...

اخه فک میکردم واقعا راست میگه که ادم شده ولی چند ماه اول داشت فیلم بازی میکرد کم کم دوباره روی قبلیشو نشون داد شد همون ادم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه نمیخوای برای اون بچه شناسنامه بگیری؟؟باباش باید بگیره که اسمش هم ثبت بشهاگه ثابت نکنید که صیغه خ ...

وا نه بابا برا بچه نامشروع اینو نمینویسن

اون بچه چه گناهی کرده که همه جا با شناسنامش آبروش بره

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

با دعای گربه سیاه که بارون نمیاد دعا و نفرین هات بگیر بود وضع خودت این نبود پس با من درست صحبت کن

وای توروخدا اینجوری نگین ، بخدا زندگی ادما هزار مدله با زندگی ساده خودتون مقایسه نکنید ، روزانه ممکنه هزاران دلیل و اتفاق برا کسی بیوفته و مجبور ب تصمیمی بشه 

خجالت داره که دارین این جور چیزا رو میگین 

بچه دار شدین گردن هم نمیگیرین 

عقدم نمیخوایین بکنین 

هرکسی هم بهتون حرف حق میزنه مورد عنایت و نفرین قرار میدین

واقعا که 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

اسی عقد دائم کن بچتم ببر تو شناسنامه پدرش کاری که پدر شوهرم کرد نکن و اینده بچت نابود میشه و به عنوان ولد الزنا از ارث محروم میشه بچه حتی اگر صیقه باشید

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اخه فک میکردم واقعا راست میگه که ادم شده ولی چند ماه اول داشت فیلم بازی میکرد کم کم دوباره روی قبلیش ...

خب این همون ادمه.

یا بچه تو بدنیا بیار و نبینش و جدا شو . برو خودت تنها و مستقل کار کن و زندگی کن.مادرتم کاری نداشته باش.

یا مجبورش کن عقدت کنه و بشین بچتو بزرگ کن.

راه وسطی نداریم.

مسئولیت بچتو بپذیر

اخه فک میکردم واقعا راست میگه که ادم شده ولی چند ماه اول داشت فیلم بازی میکرد کم کم دوباره روی قبلیش ...

اسی الان برای زدن این حرفا خیلی خیلی دیر شده

فعلا باید ادامه بدی و سعی کنی شوهرتو درست کنی

وا نه بابا برا بچه نامشروع اینو نمینویسناون بچه چه گناهی کرده که همه جا با شناسنامش آبروش بره

چرتو پرت میگن ولشون کن اصلا جواب یسری اسگلارو نباید داد معلوم نیس کی چیکارشون کرده پولشونو نداده میان زیر پست مردم خودشونو خالی میکنن

وا نه بابا برا بچه نامشروع اینو نمینویسناون بچه چه گناهی کرده که همه جا با شناسنامش آبروش بره

دقیقا👌👌

فوقش با ازمایش ثابت میشه که باباش 

چه چیزایی میگن اخه مگه میشه تو شناسنامه همچین چیزی بنویسن