2777
2789
خب تو فک کردی برا من سرویس طلا گرفتن؟ 😂 😂 😂 😂 😂 خواهر گوز خرم برام نگرفتن حتی هدیه ازدواجم نداد ...

چی بگم والا یعنی این آدما یذره درک ندارن

تازه پدر و مادر بابام هنوز که هنوزه با اینکه یه پاشون اون دنیاس فقط وقتی پول میخان میان سراغ ما...

من که هنوز ازدواج نکردم اما فکرشم واسه یه دختر وحشتناکه واسع بهترین روزای زندگیش که ازدواج و عقد هست حسرت بخوره...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم والا یعنی این آدما یذره درک ندارنتازه پدر و مادر بابام هنوز که هنوزه با اینکه یه پاشون اون دن ...

دقیقا من تموم عمر بچگیم خودمو باذعشق تو لباس عروس تصور مرد درحالی ک رو پیست رقص دل م برای شوهرم میرقصم فک. کن یه بلاهایی سرم اوردن ک دیگه این هیچه منم با شوهرم عهد کردم حتی مردن سر قبرشونم نمیرم بچمم نمیذارم ببینن 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

الان ؟

وا 

من اشتباه اومدم ایا؟؟

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

خب تو فک کردی برا من سرویس طلا گرفتن؟ 😂 😂 😂 😂 😂 خواهر گوز خرم برام نگرفتن حتی هدیه ازدواجم نداد ...

بوخودا من سرویس بدل انداختم شب عروسیم. سرویس عقدمو دادم پول پیش خونه☹️

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
اره بابا منو فقط تو جشن عقدم دیدن دیگهدرفت ک رفت الان دیدن من براشون شده ارزو هر مراسمی داشتن چ عزا ...

عروسی نگرفتی؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!