2777
2789
ن بابا حالا الان بود میگفتم گرونی برا من میدونی حرف چند سال پیشه؟ طلا گرمی 150 هزار بود مادر شوهر بی ...

می‌دونم عزیزم اینکه توقع داشته باشی و نیارن خیلی سخته واقعا🥲

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

الان قطع رابطه ای؟!چق از قاطعیت خوشم اومد🙂

اره بابا منو فقط تو جشن عقدم دیدن دیگهدرفت ک رفت الان دیدن من براشون شده ارزو هر مراسمی داشتن چ عزا چ عروسی نرفتم تا ابروشون بره ولی پوست کلفت تر ازین چیزان به شوهرمم گفتم حتی بچمم نمیذارم ببینن 

عوضی های ح..... با دل دختر مردم بازی کردن گولم زدن از خانواده خودمم ناراحتم ک هیچ جا بهشون سخت نگرفتن منم قید هر دو طرفو زدم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می‌دونم عزیزم اینکه توقع داشته باشی و نیارن خیلی سخته واقعا🥲

من دیگه توقعی ندارم ماور خودم بدی هاش هزار بار بدتر از مادر شوهرمه این زندگی بهم یاد داده رو پای خودم وایسم هیچ کس اونی نیست ک بهش یه لحظه تکیه کنی 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ما رسم یلدایی نداریم 

یلدایی چیا می برن واسه عروس ؟ 

خوب می شد اگر بعضی خانم ها به جای مانتوی تنگ کمی هم به فکر قبر تنگ بودند!                                      حجاب يعنى یک زن بداند که چه بپوشد،کجا بپوشد، و برای که بپوشدولی امروزه کسانی‌که این را نمی‌دانندبه کسانی‌که این را می‌دانند، عقب مانده می‌گویند.‌‌‌‌
مبارک باشه ❤️برای من دقیق شب یلدا آوردن چه زود یک هفته گذشت🥲

چی آوردن برات ؟

خوب می شد اگر بعضی خانم ها به جای مانتوی تنگ کمی هم به فکر قبر تنگ بودند!                                      حجاب يعنى یک زن بداند که چه بپوشد،کجا بپوشد، و برای که بپوشدولی امروزه کسانی‌که این را نمی‌دانندبه کسانی‌که این را می‌دانند، عقب مانده می‌گویند.‌‌‌‌
باز خوبه شوهرت پشتته شوهر من که بچه ننه هست

ن بااااا خواهر شوهر من اینقدر به حرف ننش و خواهراش بود ک. نگو خبر نداری شوهرمم بدتر ازونا جفتک. مینداخت ولش کردم اخر خودش دیدیه بود خواخراش و ننش میخواستن جدامون کنن ب هدفشون رسیدن و باهاش بد شده بودن اینم فهمید کی به کیه کلا مردا احمقن 99 درصد زن میگیرن تازه خانوادشون یادشون میاد پسر دارن پسره هم یادش میاد خانواده داره عقده ای بازیه خلاصه باید جا پاتو محکم کنی

ن بااااا خواهر شوهر من اینقدر به حرف ننش و خواهراش بود ک. نگو خبر نداری شوهرمم بدتر ازونا جفتک. میند ...

دقیقا چقد دلت  پره عزیزم واقعا قاطعیت خیلی خوبه همین کوتاه نیومدی باعث شده روی اونا رو کم کنی

وااای دلم برای این مراسمات تنگ شده 😐برا من یلدایی نیوردن کره خرا هیچی نیوردن هیچییییییییی ریپ مخالف ...

درست مثل مادر من 🥺

البته اون عقده همه چی رو دلش موند حتی براش طلا نگرفتن سرویس خاله خدابیامرزم رو واسه عروسی پوشید💔🤌

دقیقا چقد دلت پره عزیزم واقعا قاطعیت خیلی خوبه همین کوتاه نیومدی باعث شده روی اونا رو کم کنی

اره بابا من میبخشم و بارها فرصت میدم اما وقتی ببینم طرف شورشو در اورده و خوبیمو جای سادگی گذاشته و زرنگ بازی خودش دیگه میرینم به طرف بره پی کارش و تا ابد خطش میزنم 

ببسن اینا حتی عروسی هم برام نگرفتن حتی عقد میخواستیم تالار بگیریم همش با پول شوهرم زگرشون بود نذاشتن فک کردی الکیه اونم برا کسی ک عروسی براش مهمه مگه چند بار زندگی میکنم ک این چیزا و مراسما تو دلم بمونه

درست مثل مادر من 🥺البته اون عقده همه چی رو دلش موند حتی براش طلا نگرفتن سرویس خاله خدابیامرزم رو وا ...

خب تو فک کردی برا من سرویس طلا گرفتن؟ 😂 😂 😂 😂 😂 خواهر گوز خرم برام نگرفتن حتی هدیه ازدواجم ندادن تا تهش برو

چی آوردن برات ؟

خرید ها که دوتایی رفتیم یدونه دستبند گرفتم لباس هم پالتو و بافت و بوت و شال میوه و آجیل تزیین شده و شمع و دوتا کیک یدونه شومیز و یدونه پیراهن یدونه باکس گل 5 تومن‌ هم به خودم داد و یک تومن گذاشته بود شاپاش رقصیدم بده که دیگه آهنگ نداشتیم پول همین جوری داد 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اره عزیزم باعث میشه هر وقت. عروسی یا مراسمی بره دلت بگیره🥲

من ک از ته دل شکستم به خدا گفتم هیمن چند برابر سر خودشون بیاد