2777
2789

طلای مستعمل از ما میخرن 

تمیز می کنن یا نهایت آبکاری 

بعد به جای طلای نو میفروشن با اجرت بالا 

یا مثلاً از من مالیات طلا رپ میگیرن 

بعد موقع کارت کشیدن که میشه 

شماره کارت دوست یا فامیلشو میده واریز کنم که خودش اون مالیات رو پرداخت نکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۳۲ گرم طلا دست دوم خریدم ک قابل استفاده هم نبود ۱۰ درصد کشید سرش بعد شماره کارت فامیلش رو داد این ...

خیلی کشیده اگه شمسته هست باید 3درصد بکشه نهایت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مورد بعدی رو بگم 

رفتم یه گردنبد ورساچه خریدم 

بعد ۴۴ درصد ازم سود گرفت 

حالا چرا؟!

میگه این برند هست برای همین اجرتش بالاست 

درصورتی که تمام این طلاهای به اصطلاح برند 

همشون در ایران کپی هستن و ساخت ایرانه

با بقیه صحبت ها کاری ندارم ولی ما دو نوع مالیات داریم یکی مالیات کسب و کار هست یکی مالیات بر ارزش افزوده

اون مالیاتی که از شما میگیره مالیات ارزش افزوده هست که برعهده ی مشتری هست 

اون یکی مالیات کسب و کار هست گه هیچ ارتباطی با شما نداره چه شما بپردازی چه نپردازی مغازه دار باید بپردازه

پس بحث مالیاتش ارتباطی با شما نداره

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

ذوب نمی کنن تمیز می کنن یا نهایت آبکاری

اره دزدبه اون طلا رو ک دیگه خودش نساخته ک مزد ساختو اینا بگیره

کلا طلافروشا یجورین ازشون طلا بدزدی بری دوباره به خودشون بفروشی انقد ماشین حساب بازی میکنن تا اخر به چیزیم بدهکار شی😂

دست دو رو که جای نو نمیفروشن

اما به هرحال اونا هم دست دو میخرن پولشونو میخوابونن تا به یکی دیگه بفروشن روش مثلا اجرت ۷ درصد میکشن که خیلی کمتر از مالیات و اجرت طلای نوئه

شما هیچ جا نباید قبول‌کنی پول‌کارت به کارت کنی بگو برنامشو ندارم! من حتی تو رستورانم شده بهم گفتن کارت به کارت کنید گفتم نمیشه مالیات بدم بره تو جیب شما!!!