2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار طلافروشی ها دزدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 31 پست
دست دو رو که جای نو نمیفروشناما به هرحال اونا هم دست دو میخرن پولشونو میخوابونن تا به یکی دیگه بفروش ...

عزیزم اینجا دست دو رو جای نو میفروشن 

انگشتر خریدم 

آوردم خونه می بینم داخلش پر از جرم هست 

الان باید ببرم بزنم تو صورتش 

بگم این مگه نو نبود 

من ۳۲ گرم طلا دست دوم خریدم ک قابل استفاده هم نبود ۱۰ درصد کشید سرش بعد شماره کارت فامیلش رو داد این ...

اگه بلد نیستی طلای دست دوم نخر. اجرت طلای دست دوم بین 3تا 5درصده بالاتر نخرین.

طلای اب شده، یک درصده.

اونم حساب بنکدار طلاس نه فامیل.

کلا میگن از طلافروش، طلا بدزدی و بعد بهش بفروشی بازم ضر میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی شکسته بود ؟

کاملا شکسته نه اما غیر قابل استفاده هست مثلا یکی دسته زنجیر پاره شده یکی انگشتر هست ک از بقل طوری ضربه خورده ک اصلا تو دست نمیره 

قیمت رو تابلو اون روز ۵و ۸۰ هزار تومن بود کلا شد ۳۲ گرم برای من حساب کرد ۱۷۸ میلیون تومن حدود ۱۶ ۱۷ میلیون برای خودش گرفت 

طلا بشه ۵۵۰۰ گرمی تازه پول خودم بهم برگشته 

کاملا شکسته نه اما غیر قابل استفاده هست مثلا یکی دسته زنجیر پاره شده یکی انگشتر هست ک از بقل طوری ضر ...

خب از این به بعد طلا شکسته بخر با سود دو درصد 

بهت فاکتور هم میدن 

عزیزم اینجا دست دو رو جای نو میفروشن انگشتر خریدم آوردم خونه می بینم داخلش پر از جرم هست الان باید ب ...

موقع طلا خریدن باید چکش کنی. طلای نو مشخصه.

هم تمیزه هم بدون خط و خش.

مدلای قدیمی اغلب دست دومن.

من خیلی طلا میخرم و دوست دارم. ولی به جز یکی دوتا، که نو هستن و مدل جدید، اغلب دست دوم میگیرم. بنظرم طلای نو خریدن فقط واسه حلقه ازدواج مناسبه.

اگه بلد نیستی طلای دست دوم نخر. اجرت طلای دست دوم بین 3تا 5درصده بالاتر نخرین.طلای اب شده، یک درصده. ...

طلا آب شده هم ناخالصی داره و ممکنه اونم ب آدم بندازن 

نمیتونستم بزارم پولم هر روز اشغال تر از دیروز بشه با این تورم 

از بد و بدتر بد رو انتخاب کردم 

طلا آب شده هم ناخالصی داره و ممکنه اونم ب آدم بندازن نمیتونستم بزارم پولم هر روز اشغال تر از دیروز ب ...

نه 

یه کد روی شمش اب شده هست  اونو میزنی تو سایت اتحادیه، عیارشرو بهت میگه.

اصالتشم چک میکنی که مال کدوم کارگاه .

تهران پاساژ صرافها، کلا طلای دست دومه.

طلای دست دوم خیلی خوشگل و مدل به روز نهایتا هفت درصده.

نه یه کد روی شمش اب شده هست اونو میزنی تو سایت اتحادیه، عیارشرو بهت میگه.اصالتشم چک میکنی که مال کد ...

آخه اون کد کاملا قابل جعل کردنه تو یک تاریخ مشخص مثلا اون کد رو ممکنه رو ۱۰۰۰ تا طلا اب شده زده باشت هر کدوم کد مخصوص ب خودش رو نداره . بنابراین ب راحتی میتونن جعلش کنن 

از همینی ک گرفتم اب شده داشت گفت سودش ۱ درصد هست