2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سبز

مرغ رو با پیاز تفت بده نمک زردچوبه دارچین بریز بزار بپزه     کدو رو با پوست نصف کن سرخ کن  گوجه هم سرخ کن  اگه غوره داری تفت بده   یدونه پیاز خیلی کوچیک رو داخل قابلمه یا ماهیتابه در دار تفت بده  بعد رب بزن  رب که سرخ شد کدو گوجه مرغ و غوره رو بچین داخل ماهیتابه بعدم آب مرغ رو صاف کن بریز روش  بزار ده دقیقه بپزه بعد ازش بچش ادویه هاشو اندازه کن بزار تا کدو بپزه و خورشت جابیافته      کدو خیلی کم روغن میبره حتما برش کدو نازک باشه خوشمزه تر میشه    اگه میخوای خورشت خوشمزه باشه بهتره آبش کم و غلیظ باشه   دارچین حتما بریز  و چیزی که خیلی بهش طعم میده زعفرانه  ۵ دقیقه آخر خیلی کم زعفران بریز که عطرش تو خورشت بپیچه    به جای زعفران میتونی کره زعفرانی بریزی ارزونتره همون عطر رو هم میده      خورشت بادمجون هم همینه فقط روغن بیشتری میبره      حتما یدونه سیب زمینی سرخ کن بریز کنار خورشت خیلی طعم غذا رو بهتر میکنه