2777
2789
عنوان

وایی خیلی ناراحتم من خیلی زشتم دیروز همه به دوستم پا دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 118 پست
ولی در کل در این سنی که هستی توی رابطه نرو. الان وقتش نیس. بزار بیست و یک بیست و دو. یه محیط اکادمیک ...

به قرآن قصدم رابطه نبود 

اگه شماره میدادنم اصلا قبول که نمیکردم هیچ قهوه ای شون میکردم 

ولی میگم حتما قیافم بده که بهم نخ نمیدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی خودشم نمیدونه چند چنده عنوان تاپیک با حرفاش کلا در تضاده ی جا میگه دنبال پسر نیستم یجا میگه از 1 ...

منظرم اینه که دنبال پسرای ۱۶ ۱۷ سالای پاساژا نیستم 

اونایی که باهاشون دیت رفتم بالای ۲۰ بودن

منظرم اینه که دنبال پسرای ۱۶ ۱۷ سالای پاساژا نیستم اونایی که باهاشون دیت رفتم بالای ۲۰ بودن

وای چرا انقد اعتماد ب نفست کمه 

مگه تو تشنه ی توجه چنتا پسر غریبه ای /؟؟؟؟

دیت هم نرو لطفا ...خیلی کوچولویی 

بلایی سرت میارن//

🫀🤍

وای چرا انقد اعتماد ب نفست کمه مگه تو تشنه ی توجه چنتا پسر غریبه ای /؟؟؟؟دیت هم نرو لطفا ...خیلی کوچ ...

پسرا رو فقط برا فان و سرگرمی میخوام وگرنه مشکل عاطفی ندارم 

نگران نباش معمولا پسرا از این که من بلایی سرشون بیارم میترسن نه من از اونا😂😂😂😂

به قرآن قصدم رابطه نبود اگه شماره میدادنم اصلا قبول که نمیکردم هیچ قهوه ای شون میکردم ولی میگم حتما ...

نه بابا. پست بالا هم بهت گفتم. دوستات نخ دادن که پسرا نخ رو گرفتن.شما نخ ندادی اونا هم نگرفتن. دیگه چرا ناراحتی