2777
2789
عنوان

بهم خردن بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 102 پست
خب پس خاله زنک بازیه مامانش و خالش فردا دختره رو قالبش میکنن سعی کن کناربیای

یادمه جلسه دوم خواستگاری

گفت من دفعه اولی که دیدمت قلبم لرزیده 

دختر اطرافم بوده که بدرد ازدواج با من بخوره

مثلا دختر خاله م

اینو اول کار بهتون بگم ک هیچ حسی ندارم و ازش خوشم نمیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون شب پیام دادگفت حالم بده واقعا باورم نمیشهپدرم رفته بود با پسره صحبت کرده بود بابت عکسا و اینکه ...

خب پس این پسر دو حالت داره 

یا انقدر تحت تاثیر حرف خانواده که خودش نمیتونه برا خودش تصمیمی بگیره یا کاری بکنه ، که این به شدددت خطرناکه و خداروشکر کن که با این آدم نرفتی زیر یه سقف 

یا اینکه خودش نمی‌خواسته و نظرش رو سریع تونستن عوض کنن که اینم واقعا خطرناکه چون پس فردا با دو تا حرف این و اون زندگی رو زهرمار می‌کرد

البته میدونم الان ناراحتی و حق هم داری 

دوست داری تحت هر شرایطی میشد 

معمولا این جور مواقع آدم فقط به این فکر میکنه کاش اینجوری نمیشد و اینا 

ولی قول میدم اگه صبر کنی ، توکل کنی و راضی بشی به رضای خدا بعد یه مدت خودت میگی که خوب شد نشد

با این اوضاع اصلا به صلاح نبود 

خدا خیلی دوست داشته 

شاید به ظاهر به جیز مادی و مهریه و اینا بوده

ولی صلاح در این بوده که جلوی اتفاقات خدایی نکرده بدتر گرفته بشه 

اینارو نباید کلا دعوت کرد یا قبلش گفت صحبتارو کردیم تو حرفی نزن

آره بخدا تو این وضعیت دیگه اصلا پدر و مادر فقط باید حرف بزنن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

همیشه یه احمق پیدا میشه بخواد خود نمایی کنه تو جمع چقدر بدم میاد

اخ اگه بدونی چقدر دلم خونه

باعث  این شد مادر پسره لج کنه باهامون

بهش حق میدم

پسره گفتم ناراحت شدم

منو جلو فامیلامون فامیل تون سبک کرده...تو که میدونستی من این حد نمیتونستم برم زیر بار مهریه...

اینو بهش حق میدم

من نه خودم چک و چونه زدم نه مادر پدرم

یهو فامیل ما فاز بزرگ جمع گرفت و همچی رو خراب کرد

اون شب من و پیره تا صبح گریه میکردیم

اگه پسزه واقعا دوستت داشت بدستت میورد هرجوری شده به حرف هیچکس گوش نمیداذ بعدازاین ماجرا باهم صحبت نک ...

میدونی پسره وابسطه خانوادش نبوداا

ولی نمیدونم چ بحثی شده بود که بزور کنار کشید

میدونم ب زور کشوندنش کنار

چرا داشتم ولی خانوادم گفتن کلا بحث رو تموم شده بدون

منم مجبور بودم😔

این رو هزاران بار ب خودم گفتم تا راضی بشمراضی نمیشه دلمپسره گریه میکرد جلو جمعیتیخودش پسر خوب و با ش ...

اصلا همین گریه کردنش جلو جمع رو فقط نذار به پای احساسات 

این یعنی پسره موقع مشکلات به شدت مستاصل‌ میشه و قدرت تصمیم گیری نداره 

نهایتا هم به جاش تصمیم میگیرن 

خدا بهت رحم کرد 

اخ اگه بدونی چقدر دلم خونهباعث این شد مادر پسره لج کنه باهامونبهش حق میدمپسره گفتم ناراحت شدممنو جل ...

تاک تو سرش بهش گفتید چرا دخالت کرد یا بتوپید بهش؟ 

میفهمم ببین بدیش اینه ازدواج هایی ک با خوشی میاد جلو باز دلخوری میشه چ برسه ب اینکه ناراحتی بشه دیگه کینه میشه و هیچ جوره روابط درست نمیشه 

بهش بگید سر دخالت تو زندگی ما خورد بهم 

و اینکه خودت و پسره صحبت کن بگو خودمون توافق کنیم و با خانواده ها صحبت کنیم ببین چی میشه اینم بگم گاهی خیری در پیشه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

نه خانواده پسره ک خیلی بی حرمتی کردن به خانواده منخانواده منم به غرور شون بر خوردههیچ راهی نیست😔ولی ...

اسی اون پسر اگ واقعا دلش همه جوره با تو بود شک نکن ک برای داشتنت تلاش میکرد حتی اگه مهریه ی بالارو هم نمیپذیرفت بلد بود ک چجوری جو رو اروم کنه که هم مهریه بالا نره و هم تو از دستش نری

مردی ک واسه حضور تو کنار خودش تلاش کنه مرد زندگیته

این حال الانتم طبیعیه، یه مدت به خودت فرصت بده

یکم به خودت برس و تفریح کن و دوباره رو پا بشو

انشاالله خوشبخت ترین در هر زمینه ای بشی

انشاالله یه بخت خوب قسمتت بشهدلم گرفت با خوندن متن اما بدونه اگه پسره تورو میخواست پافشاری میکرد یا ...

الهی آمین ممنونم🩷

از لحاط منطق کاملا موافقم

ولی نمیدونم طالع ما چی بود که آشنا شدیم و دو تامون دل شکسته از یه رابطه اومدیم بیرون

پسره میخواست...خانواده و اطرافیان اون آخر کار سنگ مینداختن زیر پامون😔

من خودم هم مجبور شدم به خاطر خانوادم و اینکه مادرش توهین آمیز صحبت کرده بود کنار بکشم

از چشم افتاده را لایق دیدار دوباره نیست

ولی خب خاطراتش اذیتم میکنه 

کاش دوتایی حلش می‌کردید کاش میگفتی بیا حرف بزنیم کاش بگی با مادرش حرف بزنه اگه واقعا دلت باهاشه بهش ...

یادمه اون زمانی هم که مادرش با پدر من در مورد خرید و عقد صحبت میکردن

مادرش به پسرش نمیگف چی گفتن یا اکثر چیزا رو یجوری براش تعریف می‌کرد که انگار ما آدمایی هستیم که میخوایم هزینه زیاد کنیم

🥲یادمه خودم میگفتم مادرتون داره با بابام صحبت میکنه در جریانی که مادرتون چی دارن میگن...میگف نه من تو اتاقم

چی بگم خواهر...وقتی خانوادم میگن چرا مادرش با این لحن اینطور گفته

از اطرافیان  خود پسره یچیزی ب مادرش گفته بودن عصبانیش کرده بودن

روز اول مادرش اینقدر پایه و باحال بود

آخراش عصبی بود همش

کاش دوتایی حلش می‌کردید کاش میگفتی بیا حرف بزنیم کاش بگی با مادرش حرف بزنه اگه واقعا دلت باهاشه بهش ...

مادرش به پسرش نمیگف چی گفتن یا اکثر چیزا رو یجوری براش تعریف می‌کرد که انگار ما آدمایی هستیم که میخوایم هزینه زیاد کنیم

🥲یادمه خودم میگفتم مادرتون داره با بابام صحبت میکنه در جریانی که مادرتون چی دارن میگن...میگف نه من تو اتاقم

آخراش عصبی بود همش

آخراش عصبی بود همش