2777
2789
عنوان

بهم خردن بله برون

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 102 پست
ممنونم خدا اموات شماروهم بیامرزهاتفاقا ما برعکس زیاد بیرون رفتیم ده بار بیرون رفتیم تو این ۲ ماه همش ...

من تالار هم رزرو کرده بودم

نزدیک ماه رمضون بود مراسم ما و بعدش عید نوروز

همچی ک بهم خرد

عید نوروز ک میرفتم عید دیدنی 

می‌فهمیدم مردم یجوری نگام میکنن ک عه...چی شد...چرا بهم خرد....

خیلی فشار سنگینی رو تحمل میکردم که نترسم از گریه

رفته بودم مانتو سفید و شال روشن خریده بودم که حالا عید ،عروس تازه هستم لباسام مناسب باشه😂اینم مونده بود رو دستم

سلامت باشی🩷من مثلا پسره میومد با خانوادش خونمون هر دفعه دست پر میومد،مهربون ،...جذبش شده بودمنقطه ض ...

عزیزممم خدا بهت صبر بده خیلی شرایط سختی داریم هردومون 🥲🥲🖤

همشه ب خدا میگم کاش کسایی ک قسمت هم نیستن رو سر راه هم قرار نده

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من تالار هم رزرو کرده بودمنزدیک ماه رمضون بود مراسم ما و بعدش عید نوروزهمچی ک بهم خردعید نوروز ک میر ...

وای خیلی سخته 

من فقط مامانم خبر داشت و یکی از دوستام 

بازم برام سنگین بود ببین برای تو چقد سخت بوده🥲🥲🖤

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
چقدر سبکببخشید مگه سر راهی بودیمن گذاشته بودن تو سینی و تزئین گل بودولی هماهنگ نکرده بودن ما تدارک ب ...

همون

خیلی کارا کردن

حالا تزیین نه یه کاغذ کادو نخریده بودن

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

عزیزممم خدا بهت صبر بده خیلی شرایط سختی داریم هردومون 🥲🥲🖤همشه ب خدا میگم کاش کسایی ک قسمت هم نیست ...

همچنین عزیزم

بله منم میگم

چطور میشه که آدما سر راه هم قرار میگیرن ،همچی خوب پیش میره ولی یهو همچی بهم میخوره

وای خیلی سخته من فقط مامانم خبر داشت و یکی از دوستام بازم برام سنگین بود ببین برای تو چقد سخت بوده🥲 ...

از پسش بر میای

اینا گوشه ای از زندگیه ،اصلا ناراحت نباش

ان شاءالله بخت بهتر نصیبت بشه

یوقتایی که تنگ میای به این فکر کن که اگه پسره ،عاشق پیشه بود و مرد زندگی تو بود به یکی حرف پا پس نمیکشید

لیاقت نداشته

همونخیلی کارا کردنحالا تزیین نه یه کاغذ کادو نخریده بودن

واقعا کارشون در شان عروس نیست

من خیلی ناراحت شدم که چرا برای چادر بهم حق انتخاب نداده بودن ما رسم مون هست یروز با خانواده عروس و عروس میریم خرید

اونجا خود عروس چادر عقد رو انتخاب میکنه

ولی خودسرانه رفته بودن چادر گرفته بودن

واقعا کارشون در شان عروس نیستمن خیلی ناراحت شدم که چرا برای چادر بهم حق انتخاب نداده بودن ما رسم مون ...

نه این چادرشو از کربلا آورده بود 

مامانم حتی گفت آبان میخوای چادر وسر کنی مگه؟

مامانش گفت میکنتش چادر نماز

مامانم گفت اون میشه

حلقه ارو قرار بود ۵شنبه بریم با پسره بخریم

ولی مامان باباش سرخود خریده بودن

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

نه این چادرشو از کربلا آورده بود مامانم حتی گفت آبان میخوای چادر وسر کنی مگه؟مامانش گفت میکنتش چادر ...

بازم متبرک بوده چادر

هی خواهر الان که دارم فکرش میکنم من حق انتخاب حلقه ازدواج هم نداشتم

از قبل یکی نیت عروس شون خریده بودن گذاشته بودن کنار

اینا رو بعد مراسم بهم گفتن

ولی بازم کوتاه اومدم🥲در نهایت خودشون زیر بار نرفتن

کلی وقت من و خانوادمو گرفتن

ما هزینه تالار داده بودیم و کنسلی زدیم کلی ضرر کردیم

خودم هم یمدت حالم خوب نبود همه میپرسیدن چی شد

برام حرف در ارده بودن

خداروشکر که زمان میگذره

بازم متبرک بوده چادرهی خواهر الان که دارم فکرش میکنم من حق انتخاب حلقه ازدواج هم نداشتماز قبل یکی نی ...

ما الانم تو جمعی میگن فلانی وپروندی خیلی دلم مبگیره سرش با مامانم کتک کاری هم کردیم

بهم گفت بدبختی که فلانی هم نخواستت 

من فقط ناراحت اینم که اونا اونقدر به من بد کردن باز خدا دوستش داشت ازدواج کرد

😔

ما الانم تو جمعی میگن فلانی وپروندی خیلی دلم مبگیره سرش با مامانم کتک کاری هم کردیمبهم گفت بدبختی که ...

حرفاشون رو به کتف ت بگیر

اینقدر حرف پشت سر من زدن

من فقط از خدا میخوام یکی برام بیاره که موی گندیده اون پسره و خانوادش  به این پسره نیارزه

منم چون از پسره خوشم اومده بود مامانم مخالفت می‌کرد که سطح زندگی مون بهم نمیخوره فردا بدبخت میشی بکش کنار

در نهایت مامانم راضی شد

ان شاءالله بخت بهتره

نه ما پیریم و نه خدا بخیل 

حرفاشون رو به کتف ت بگیراینقدر حرف پشت سر من زدنمن فقط از خدا میخوام یکی برام بیاره که موی گندیده او ...

ان شاالله عزیزم یه آدم خوب بیاد تو زندگیت❤️🫶

من خیلی دل شکستم اصلا اونو دوستش ندارما ولی خب خیلی با من بد تا کردن

مامانش خیلی تحقیر وتوهین کرد

خیلی خستم ۲۷سالمه دلم میخواد از خونمون برم 

خیلی ناامیدم

ان شاالله عزیزم یه آدم خوب بیاد تو زندگیت❤️🫶من خیلی دل شکستم اصلا اونو دوستش ندارما ولی خب خیلی با ...

ان شاءالله 

همچنین شما عزیزم🩷مسلما لیاقت تو بیشتر از اون پسره بوده

بسپرش به زمان خدا به وقتش بهترین شو  میفرسته برات🌹

منم غرورم شکست،جلو این همه آدم بازیچه شده بودم،پسره هم بی لیاقت دیگه سراغ مو نگرفت

متوجه هستم،منم دوست دارم ازدواج کنم 

ان شاءالله بهترینش نصیبت بشه🩷🩷🩷