2777
2789

بچها خیلی ذهنمو بهم ریخته از توی مجموعه ای که درس میخونم باهاش آشنا شدم خیلی مراقبم بود اون اولا هوامو داشت برام کادو می‌گرفت شبا تا ۱ و ۲ بیدار میموندیم حرف میزدیم بمب انگیزه هم بود برام خیلی بهم انرژی میداد بابت درسام خودش پارسال کنکور داد پزشکی قبول شد جدیدا خیلی بی اهمیت شده قبلا همش قربون صدقم میرفت ولی تازگیا خیلی خیلی بی اهمیت شده پیامامو که سه سه روز سین نمیزنه بعدشم با بی میلی جواب میده از طرفش خیلی فشار رومه فشار درسامم هست واقعا کم آوردم من وقتایی ک گوشی برمی‌داشتم کل انرژیمو صرف این آدم میکردم ولی باهام اینطوری رفتارش شده تازگیا ک من کل ذهنم بهم ریخته خیلی فکرم درگیره نمیدونم چرا انقد تغییر کرد ولی حس آویزون بودم دارم اینک سین نمیزنه سرد جواب میده اینم بگم رسمی تو رابطه نبودیم ولی رفتارش یه طوری بود انگار بودیم من چیکار کنم حتی دیگه رو درسمم نمیتونم تمرکز کنم یعنی فقط گریه میکنم رک بهش بگم دیگه بهم پیام نده؟

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
این آدم اگه به فکرت بود تو این سال مهم و حساست نمیومد فکرت رو درگیر این چیزا کنه دکمه ش رو بزن بابا

همش میگف درکم میکنه چون این راهو رفته من خیلی ذهنم بهم ریخته میدونی فشار درسم رومه از طرف درسامم کم آوردم جدیدا کاری جز گریه ندارم💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون معلومه هیچ علاقه ای دیگه به این رابطه نداره...شاید چون پزشکی قبول شده..بهتره تمومش کنی ... و رو ...

اخه بعد اینکه قبول شد ما باهم آشنا شدیم من اصلا بخاطر درسام باهاش ادامه دادم کل حرفمون هم صرفا درسی بود ولی از یه جایی به بعد هی می‌برد تو حاشیه رفته رفته کله از فاز چت درسی اومدیم بیرون واقعا هم اولا من خیلی ازش انگیزه میگرفتم خیلی رفتارش باهام خوب بود تازگیا من کل ذهنم آشفته شده

یه مدت هیچ خبری ازش نگیر دختر خوب

ببین اصلا یادی از تو می‌کنه یا نه

اینجور رابطه ها سرانجامی ندارن و یه سری حس زود گذرن که به اقتضای سن و شرایط درسیت برات ایجاد شدن

یه مدت بگذره از سرت میپره

الان تمرکزت رو بزار روی درست که بتونی رشته خوبی قبول شی و خودت آینده تو بسازی

همش میگف درکم میکنه چون این راهو رفته من خیلی ذهنم بهم ریخته میدونی فشار درسم رومه از طرف درسامم کم ...

ولش کن خواهرانه بهت میگم این پسرا تو این سن حتی موقعی که بری دانشگاه فقط و فقط دنبال وقت گذرونی باهات هستن هیچ هدف دیگه ای ندارن به جز موارد خیلیی کمیشون که اونا هم ترمای بالا هستن . بشین بخون به هیییچ چیز جز درست فکر نکن زمان خیلی زود میگذرع و تو میمونی و یه عمر حسرت . اون آدم به هدفش رسیده این تویی که باید تلاش کنی 

یه مدت هیچ خبری ازش نگیر دختر خوبببین اصلا یادی از تو می‌کنه یا نهاینجور رابطه ها سرانجامی ندارن و ی ...

منم همین تصمیم و گرفتم دیگه بهش پیام نمی‌دادم تا یکم میومدم کنار بیام یهویی پیام میداد اهنگ میفرستاد یا از قیافم تعریف می‌کرد مثلا عکس پروفایلم عوض میکردم میگف چقد خوشگلی و فلان الانم پیام ندم بار میده من دیگه توانشو ندارم رک بهش بگم دیگه حرف نزنیم؟

ولش کن خواهرانه بهت میگم این پسرا تو این سن حتی موقعی که بری دانشگاه فقط و فقط دنبال وقت گذرونی باها ...

اره راست میگی اونم فقط برای اوقات فراغتش اومده بود با من از این حرصم میگیره که همش میگف مراقبت هستم ضربه نبینی حواسم بهت هست و هواتو دارم همیشه اینارو میگف🥲💔 الان ک رسیدیم به دی من هم توی درسام به شدت نا امیدم و انرژیم از دست دادم از اون طرف اونم داره یه فشار روانی بیشتر بهم منتقل میکنه بهش پیام میدم میگم دبگه نمیخام باهاش حرف بزنم

اره راست میگی اونم فقط برای اوقات فراغتش اومده بود با من از این حرصم میگیره که همش میگف مراقبت هستم ...

اصلا بهش پیام نده محل نذار بزار اگه خووودش بهت پیام داد اولا مثل خودش دیر سین کن بعدم بهش بگو وقت ندارم . یوقت خام حرفاش نشیا 

اصلا بهش پیام نده محل نذار بزار اگه خووودش بهت پیام داد اولا مثل خودش دیر سین کن بعدم بهش بگو وقت ند ...

فعلا که من پیام دادم اون سین نمیزنه😂 یه روزه سین نزده قبلا میگف عادت دارم هر روز باهات حرف بزنم....

اخه بعد اینکه قبول شد ما باهم آشنا شدیم من اصلا بخاطر درسام باهاش ادامه دادم کل حرفمون هم صرفا درسی ...

پسرا کات نمیکنن کن رنگ میشن خودت بری 

دانشگاهش با یه دختر هم کلاسی آشنا شده