2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته زرنگی ب سن و سال نیست ، اما عروس شما کم سن و بچه است .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
آخ آخ عروس رویاهایی که من واسه داداشم در نظر داشتم تو بودی😭😭😭😂ااین عروس ما مارو ذله کرده حرکت خو ...

وای خیلی بده مستقیم بهش بگید بابا نیا 

آدم واقعا معذب میشه

هر چقدم بگیم عضو خانوادست بازم آدم نمیتونه یه سری حرفا یه سری حرکات و داشته باشه نمیشه راحت او خانواده راجب یه سری مسائل حرف زد 

طرف باید فهم این موضوع رو داشته باشه بقیه قرار نیست احساس راحتی داشته باشن شاید دلشون نخواد یه سری چیزارو عروس یا داماد بدونن وجه بیاد پایین 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
عزیزم باورکن همه اینجور نیستن یعنی این تفکر شما روی همه جواب نیست.... زن و شوهری که جفتشون خیلی طبعش ...

عزیزم عروسمون تفکرش اینه که تو عقد هیچ رابطه ای نباید صورت بگیره اینو خودش می‌گفت 

پس چرا حالا هعی تو دهن ماس😭

البته زرنگی ب سن و سال نیست ، اما عروس شما کم سن و بچه است .

جدا از اون ما هر چقدر سیاست خونه شوهر هم بهش گفتیم گوش نکرد 

حتی بعد هزاران تا دعوا الان حتی داداشمم واسش زیاد ارزش قائل نیست

این حرف خیلی مسخرست رابطه جنسی مثل غذاس یعنی دیگ یبار غذا بخوری گرسنت نمیشه؟کسایی ک ده سال ازدواج کر ...

اصلا اینطور نیس به مرور جذابیتش را از دست میده !!! مثلا من ۱۷ ساله ازدواج کردم شور و سوق اون زمان کجا و الان کجا!!!!! تو عقد که اصلا توصیه نمیشه !!!اولین ها را بهتره ادم تو خونه خودش تجربه کنه 

این موضوع هیچ ربطی ندارهپس اگر اینطوری باشه بعد عروسی هم رابطه برقرار میکنید دیگه براتون هیچ چیز جذا ...

به سردی و گرمی ربطی نداره ولی عاقلانش همون نداشتن رابطه کامله 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
عزیزم عروسمون تفکرش اینه که تو عقد هیچ رابطه ای نباید صورت بگیره اینو خودش می‌گفت پس چرا حالا هعی تو ...

احتمالا وابسته داداشت شده 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وای خیلی بده مستقیم بهش بگید بابا نیا آدم واقعا معذب میشههر چقدم بگیم عضو خانوادست بازم آدم نمیتونه ...

عزیزم باورت میشه حتی مستقیم هم بهش گفتیم ؟گفتیم برو چند روز نیا ولی گوش نکرد 

می‌گفت منو شوهرم باید همش پیش هم باشیم 

هزاران تا دعوا کردیم گوش نکرد آخر دیگه قمه کشی شد تا آدم شد😂باورت میشه این میاد نمی‌دونم کدوم سوراخ سمبه فرار کنیم تا آرامش داشته باشیم

اصلا اینطور نیس به مرور جذابیتش را از دست میده !!! مثلا من ۱۷ ساله ازدواج کردم شور و سوق اون زمان کج ...

شما داری میگی۱۷سال حالا مگ ادم چقدر تودوران عقد میمونه بعدم این جذابیت ب مرور از بین میره حالا یسال اینور اونور چ فرقی داره یطوری میگین تودوران عقد جذابیتش از بین میره انگار عروسی کنی بعدش رابطه داشته باشی دیگ هیچوقت جذابیتش ازبین نمیره

عههه؟خانواده به خوانوادم فرق داره شما کجایی هستید؟باز ما برعکسیم

عزیزم من ترکم اهل تبریز بله خانواده همسرم می خوان من ۲۴ ساعته اونجا باشم

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل