2777
2789
نظر شخصی من با توجه ب تجربه ام اینه کلا نرید مگه دعوتتون کنن شوهرتونم زرتو‌ زرت نیارین خونتون باهم ب ...

آخ ای کاش اینو همه مجردا بفهمن نیاز نیست تو عقد آنقدر تو دست و پای هم باشین یکم کم تو دسترس باشید که یکم قدرتون تونسته شه دلتنگ هم شین چیه هعی تو دهن همید

واقعا خیلی زشته مخصوصا اینکه چند روز و چندشب بمونن و دست به سیاه و یفید نزنند این سیاست نیست با عرض ...

درسته ، تازه من روز بعد ک کسی اتاقشون نبود  میرفتم ظرفها رو از اتاق داداشم جمع میکردم و اتاقش جارو میکردم ،بس گند و کثافت می‌گرفت اتاق نمیشد تمیز نکنم ،  عروس بی فرهنگ همینه .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این موضوع هیچ ربطی ندارهپس اگر اینطوری باشه بعد عروسی هم رابطه برقرار میکنید دیگه براتون هیچ چیز جذا ...

هیچ ربطی نداره

همش به طبعتون برمیگرده، اگر طبعتون گرمه اگر تو عقدم رابطه کامل داشته باشید بازم بعد عروسی مثل روز اول تازگی داره.... ولی اگر سرد مزاج هستید بهتره بذارید برا بعد عروسی فکرکنم

آخ ای کاش اینو همه مجردا بفهمن نیاز نیست تو عقد آنقدر تو دست و پای هم باشین یکم کم تو دسترس باشید که ...

من بزرگترین اشتباهی که کردم این بود زیاد میرفتم‌خونشون بعدا از همین علیه خودم استفاده کردن درحالی که ب اصرار شوهرم میرفتم الان بودم اصلا نمیرفتم مگه دعوت کنن در حد چند ساعت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
صد رحمت به خودم هفته یکبار هم نمی‌رم عقدم یک سال و نیمه😑😂چ معنی میده آدم هر دقیقه خونه یکی دیگه با ...

آخ آخ عروس رویاهایی که من واسه داداشم در نظر داشتم تو بودی😭😭😭😂

ااین عروس ما مارو ذله کرده حرکت خودشو نابود کرده هممون وقتی میشنویم میخواد بیاد غمباد میگیرم فحشش میدیم

من متاسفانه تنش های زیادی باهاشون داشتم به این علت که چرا کم می رم😕

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
آخ ای کاش اینو همه مجردا بفهمن نیاز نیست تو عقد آنقدر تو دست و پای هم باشین یکم کم تو دسترس باشید که ...

عزیزم باورکن همه اینجور نیستن یعنی این تفکر شما روی همه جواب نیست.... زن و شوهری که جفتشون خیلی طبعشون گرمه، دست خودشون نیست🤣 اتفاقا درکشون کنید اینا باید حداقل هفته ای یک شب باهم باشن دیگه.... همه رو با یک دید نگاه نکنید

حالا میدونم عروستون شمارو ذله کرده😂 ولی هفته ای یکبار خوبه باهم باشن

من بزرگترین اشتباهی که کردم این بود زیاد میرفتم‌خونشون بعدا از همین علیه خودم استفاده کردن درحالی که ...

خدایی مجردا باید اینو بفهمن اگه شوهرشون اصرار هم کرد نرن 

چون بعدا به خودشون ظلم میشه فوقش یه ساعت اونم فقط با دعوت قبلی

عزیزم شما چند سالته ؟عروس ما ۲۰ سالشه ولی شبیه دخترای ۱۳ سالس هر چقدرم یادش دادیم که کم خودتو در دست ...

28گلم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
آخ آخ عروس رویاهایی که من واسه داداشم در نظر داشتم تو بودی😭😭😭😂ااین عروس ما مارو ذله کرده حرکت خو ...

این دیگه یعنی باعث ایجاد مزاحمت شده ، هر چی تعادلش خوبه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خدایی مجردا باید اینو بفهمن اگه شوهرشون اصرار هم کرد نرن چون بعدا به خودشون ظلم میشه فوقش یه ساعت او ...

من میرفتم مادرشوهرم همه کاراشو میریخت رو سرم عین کوزت 😑

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من بزرگترین اشتباهی که کردم این بود زیاد میرفتم‌خونشون بعدا از همین علیه خودم استفاده کردن درحالی که ...

منم شوهرم خیلی اصرار میکرد برم، درحالیکه خودم اونجا خیلی معذب بودم و حوصلم سرمیرفت... خداروشکر یکسال کلا عقد بودیم تموم شد