2777
2789
عروس شما از اون طرف بام افتاده ، حرص نخور وقتی حرف حساب گوش نمیکنه

😭😂ای قربونت برم 

بعد اینکه هممونو تراپی لازم کرد همرو مرز سکته فرستاد درست شد دیگه کم میاد😂❤️

درکت میکنم با گوشت و خون !😑😂حالا اون هیچی این که این مدت طولانی که هستن انگار اومدن رستوران دستور ...

حق داری ، عروس ما تو عقد میخورد می‌ریخت ، ظرفهاشون هم از اتاق جمع نمی‌کرد بیاره بیرون ، تازه ایراد می‌گرفت از میوه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای که شما چقدر باشخصیت ای کاش عروس ما بودی😂دو ماه کامل خونمون مونده بود نمی‌رفت خونشون اصن حریم شخ ...

مادرشوهرمن همش گله میکنه چرانمیای😬

من اصلا دوس ندارم خونه کسیو بگردم یسالو خوردس عقدم یبارنشده مادرشوهرم نباشه خونشو بگردم  متنفرم ازاینکار و دوس ندارم کسیم خونمو بگرده

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
عزیزم سرش زندگیمون نابود شده آرامش رفته از خونمون یه چشمون اشکه یه چشمون خون

با صراحت بیشتری متوجه اش کنید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حق داری ، عروس ما تو عقد میخورد می‌ریخت ، ظرفهاشون هم از اتاق جمع نمی‌کرد بیاره بیرون ، تازه ایراد م ...

واقعا نمی‌فهمم چرا بعضی دخترا واسه خودشون ارزش قائل نیستند نیاز نیست بیست و چهار ساعت تو دهن همدیگه باشید ماهی یکبار برید خونه مادر شوهر یا مادر زن بقیشو روزی یه ساعت برید بیرون کافیه اینجوری همه آرامش دارن حرمت کسی هم شکسته نمیشه

مادرشوهرمن همش گله میکنه چرانمیای😬من اصلا دوس ندارم خونه کسیو بگردم یسالو خوردس عقدم یبارنشده مادرش ...

عزیزم شما چند سالته ؟

عروس ما ۲۰ سالشه ولی شبیه دخترای ۱۳ سالس 

هر چقدرم یادش دادیم که کم خودتو در دسترس قرار بده گوش نمی‌کرد مارو ذله کرد 

حق داری ، عروس ما تو عقد میخورد می‌ریخت ، ظرفهاشون هم از اتاق جمع نمی‌کرد بیاره بیرون ، تازه ایراد م ...

واقعا خیلی زشته 

مخصوصا اینکه چند روز و چندشب بمونن و دست به سیاه و یفید نزنند 

این سیاست نیست با عرض معذرت بی فرهنگیه 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

نظر شخصی من با توجه ب تجربه ام اینه کلا نرید مگه دعوتتون کنن شوهرتونم زرتو‌ زرت نیارین خونتون باهم برین مسافرت بیرون گردش بی پرده بگم حتی برای کنار هم بودن هتل بگیرید

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

صد رحمت به خودم هفته یکبار هم نمی‌رم عقدم یک سال و نیمه😑😂چ معنی میده آدم هر دقیقه خونه یکی دیگه باشه انگار با مادرش ازدواج کردم 

خدش هر شب میاد یه دوری می‌زنیم یکساعت همو میبینم کافیه تمام  من هر وقت هم بریم بیشتر از یک ساعت و نیم نمی‌شینم

من اصلا درک نمیکنم اینایی ک بقچه میزنن زیر بغلشون میرن خونه اونا پلاس میشن یعنی حتی اگه خودشون هم بگن این حرکت خیلی چیپه بشینید خونه خودتون سنگین تا وقتی ک برید سر زندگیتون 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

۵ ماه عقد بودیم،فقط یکبار رفتم خونه مادرشوهر با اینکه خالم هم بود

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....