2777
2789
عزیزم بخدا از قدیم گفتن دوری و دوستی مخصوصا خانواده شوهر نباید خودتو قاطی کنی ای کاش همه مجردا مثل ش ...

بله به نظرم هر دو طرف باید طوری رفت و آمد کنن که احترام ها حفظ شه.

به نظرم شما به داداشت بگو  و بگو به خانمش نگه که شما گفتین.

راجع به دخالت ها و حضور بیش از حدش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله به نظرم هر دو طرف باید طوری رفت و آمد کنن که احترام ها حفظ شه.به نظرم شما به داداشت بگو و بگو ب ...

عزیزم مستقیم گفتیم غیر مستقیم گفتیم هیچ تاثیری ندیدیم 

اصن از ثانیه ای که از محضر اومدیم خونه کاملا خونه ما بود تا چهار ماه که آخر یه دعوای وحشتناک کردیم که دیگه هفته ای یبار میاد 😬🤦

این حرف خیلی مسخرست رابطه جنسی مثل غذاس یعنی دیگ یبار غذا بخوری گرسنت نمیشه؟کسایی ک ده سال ازدواج کر ...

میدونه عزیزم من از دکترا شنیدم وقتی قبل عروسی رابطه برقرار کنید بعد عروسی دیگه اون جذابیت رونداری برای شوهر البته

عزیزم مستقیم گفتیم غیر مستقیم گفتیم هیچ تاثیری ندیدیم اصن از ثانیه ای که از محضر اومدیم خونه کاملا خ ...

مامان و باباش چیزی نمی گفتن؟؟

اینجوری خودشو بی ارزش کرده

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
میدونه عزیزم من از دکترا شنیدم وقتی قبل عروسی رابطه برقرار کنید بعد عروسی دیگه اون جذابیت رونداری بر ...

آره اتفاقا عروسی رو هم هعی به تاخیر میندازه چون دیگه به خواستش رسیده

مامان و باباش چیزی نمی گفتن؟؟اینجوری خودشو بی ارزش کرده

ما خودمونم پشمامون ریخته بود چرا خوانوادش یه خبر نمیگیرن 

دیگه بعد هزاران تا دعوا و آمبولانس اینا درست شد😂

ما خودمونم پشمامون ریخته بود چرا خوانوادش یه خبر نمیگیرن دیگه بعد هزاران تا دعوا و آمبولانس اینا درس ...

وای باورم نمیشه 😂 زودی عروسی بگیرن بزن سر خونه و زندگیشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان و باباش چیزی نمی گفتن؟؟اینجوری خودشو بی ارزش کرده

مادرش حریف نمیشد البته الان خیلی هم خوشبخته ظاهرا میگن شوهرش اینطوری میخواسته الانم تو هر مهمونی باشن همش بهم چسبیدن خواستم بگم کسی شانس داشته باشه به اینا نیست که کمتر بره خونه شوهره عزت واحترام حفظ میشه اینم بگم برای مهریه هم ۳ دونگ یه واح اپارتمان ۱۰۰ متری زدن

مادرش حریف نمیشد البته الان خیلی هم خوشبخته ظاهرا میگن شوهرش اینطوری میخواسته الانم تو هر مهمونی باش ...

ایشون شانس داشتن واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دآماد هم نیاز نیست زیاد پلاس باش

شوهر من کلا نمی اومد .پلاس کجا بود 

منم خیلی نمی‌رفتم ک کلا نباید میرفتم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم ما خودمون انقدرر با احترام به عروسمون یاد دادیم سیاست یاد دادیم کو گوش شنوا می‌گفت من و شوهرم ...

عروس شما از اون طرف بام افتاده ، حرص نخور وقتی حرف حساب گوش نمیکنه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...