من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولی خب یه سری سایتا چک کردم زبان انگلیسیشو گذاشتن دقیقا مثل تریلرش
از طرفداری دان کن
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
دیگه وقتی ادامه داره یعنی بازه دیگه پایانش، اسپویل حساب نمیشه
ربطی نداره
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
از تلگرام که اصولا با ربات میاد باید عضو چندتا چنل شی تا تا برات بیاد ولی نمیدونم چرا تلگرام من نمیشه عضو چنل شی میزنه ظرفیتش پره با اینکه اصلا من عضو چنلی نیستم
از تلگرام که اصولا با ربات میاد باید عضو چندتا چنل شی تا تا برات بیاد ولی نمیدونم چرا تلگرام من نمیش ...
باید یه بار اکانت تلگرامت رو(برنامه نه، اکانت کلا) حذف اکانت بشه دوباره اکانت بزنی تا بیاره، البته هر چی کانال و گپ داری الان و چتا پاک میشه، که میتونی لینک کانال و گپا رو یه جا دیگه ذخیره کنی بعدش دوباره عضو شی