2777
2789
عنوان

سهم من از زندگی چیه که هر چی از خدا خواستم بهم نداد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بهم نرسیدنمونو پذیرفتمولی هیچوقت کسیو تو دنیا به اندهزه یه هزارم خوبی اون ندیدم

دیگه قسمت همین بوده

حتما مصلحت و صلاح نرسیدنتون‌ ب هم دیگه بوده

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
دیگه قسمت همین بودهحتما مصلحت و صلاح نرسیدنتون‌ ب هم دیگه بوده

چه صلاحی عزیزم

مصلحت و صلاح بعد گدشت ۲۲ سال و اینکه من خیلی زجر کشیدم و دل مرده شدم برام خیلی واژه های بی معنیه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
چه صلاحی عزیزممصلحت و صلاح بعد گدشت ۲۲ سال و اینکه من خیلی زجر کشیدم و دل مرده شدم برام خیلی واژه ها ...

درسته حق دارین اینطوری فکر کنین

هر کسی باشه همین حرفو میزنه

میفهمم خیلی سختی کشیدین‌ ولی بیاین از یه جهات دیگه هم بررسیش کنین

اینکه اگه بهم میرسیدین زندگی سخت تری داشتین حتما

خدا یچیزی میدونست ک نزاشت بهم برسین

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
درسته حق دارین اینطوری فکر کنینهر کسی باشه همین حرفو میزنهمیفهمم خیلی سختی کشیدین‌ ولی بیاین از یه ج ...

شما چند سالته؟

چرا میترسین بهم نرسین؟

شما چند سالته؟چرا میترسین بهم نرسین؟

نمیترسم از نرسیدن بهش 

چون حسمون دو طرفس‌ و خانواده ها در جریانن‌ و قصدمون جدیه

تهش اگه ازدواج هم نکنیم باهم میمونیم

۱۹ سالمه

نمیترسم از نرسیدن بهش چون حسمون دو طرفس‌ و خانواده ها در جریانن‌ و قصدمون جدیهتهش اگه ازدواج هم نکنی ...

ان شالله همونطوری بشه که دلت میخواد❤️

ان شالله همونطوری بشه که دلت میخواد❤️

انشالله

به خدا حکمتی ندارهمن بخاطر این نشدنا الان دیگه به سختی زنده ام و هر لحطه تا مرگ میرمخیلی تلاش کردم خ ...

داره قشنگم .

خدا که بیکار نیست با ما لج بیفته ،جز مهر برای بندش چیزی نمیخواد .

حتما صلاح بندش نیست.

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

داره قشنگم .خدا که بیکار نیست با ما لج بیفته ،جز مهر برای بندش چیزی نمیخواد .حتما صلاح بندش نیست.

اون صلاح من نبود ولی صلاحم این بود تا ۳۶ سالگی مجرد بمونم اونقدر ادما بیان تو زندگیم و نشه که کارم به قرص اعصاب بکشه و هزارتا حرف از خیلیا در مورد مجرد بودنم بشنوم و یه ادم افسرده و مریض و گوشه گیر بشم!

اون صلاح من نبود ولی صلاحم این بود تا ۳۶ سالگی مجرد بمونم اونقدر ادما بیان تو زندگیم و نشه که کارم ب ...

عزیز دلم ، اینکه شده یا نشده به هر دلیلی همش مقصر خدا نیست .

اگ شما تلاشتو کردی و نشده میشه گفت اینو .

در ضمن ازدواج تنها یک بخش از زندگیه و مبنی بر خوشبخت بودن یا نبودن نیست .

حرف دیگران هم نباید روی شما تاثیر داشته باشه چون دهن مردم همیشه باز🤍

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

عزیز دلم ، اینکه شده یا نشده به هر دلیلی همش مقصر خدا نیست .اگ شما تلاشتو کردی و نشده میشه گفت اینو ...

نه منظورم این بود اگه صلاحم رسیدن به عشقم نبود یعنی صلاحم اینهمه دردورنجی که کشیدم بود که تو ۳۶ سالگی از لحاظ جسمی  و روحی نابودم