2777
2789
عنوان

درباره تمایلات جنسی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 90 پست
اتفاقا بالای ۳۰ سالم زیاد توشون بود😂😂میگفتن زن چاق واسه یه شب خوبه که لذت ببری وگرنه لاغرو ترجیح م ...

شاید باورت نشه ولی ترند جهانی باز داره برمیگرده ب تپلی و توپری یه نگاه ب سلنا گومز و لیدی گا گا و بقیه بکن با شکیرا و بقیه نسبت ب سالهای قبل وزن اضافه کردن

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شاید باورت نشه ولی ترند جهانی باز داره برمیگرده ب تپلی و توپری یه نگاه ب سلنا گومز و لیدی گا گا و بق ...

اونا فقط برجستگی هاشونو برجسته تر میکنن وگرنه همشون کمر باریک و روفرمن

یه سرچ کوتاه داشته باشی هیچوقت توی سلبریتی ها چاقی مد نبوده

فقط چند ساله مد شده سینه و رون و باسنشون رو خیلی خیلی بزرگ میکنن اونم ۹۰ درصد با جراحی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر بعضیاتون بدجنسین... کامنتارو خوندم واقعا دلم سوخت به حال خودمون. راست می‌گن از ماست که برماست . همین حرفها باعث شده تمام فکر و ذکر خانمها آرایشگاه و جراحی زیبایی باشه و اعتماد به نفس ها داغون شده.

اگه مردی زن توپر و چاق داره و عاشقشم هست بیماره؟ یا بی سلیقه ست ؟ بیشعور و بی فرهنگه؟

مگه زنی که اضافه وزن داره گناه کرده؟ عیبو ایرادی داره؟ یا چیزی از زیبایی کم داره؟ اتفاقا می‌تونه خیلی هم زیبا و جذاب و دوست داشتنی باشی 

حالا خوبه اکثرا مادرهامون یا خانم های اطرافمون اندام پُری دارن و زیباترین و مهربون ترینن.

اونا فقط برجستگی هاشونو برجسته تر میکنن وگرنه همشون کمر باریک و روفرمنیه سرچ کوتاه داشته باشی هیچوقت ...

شکیرا اره ولی لیدی گاگا و سلنا قشنگ وزن اضافه کردن ن فقط سینه و اینا بعد از سلنا بود ک نگاه های جهانی ب توپری برگشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چاق بودن با درشت بودن فرق دارهفکر نکنم کسی از چربی آویزون شکم پهلو خوشش بیاد! کدوم زنی مرد اینجوری د ...

خب درشت بودن هم بین خانما به ندرت پیش میاد 

درشت رو میپسندن به نظر شما؟

شکیرا اره ولی لیدی گاگا و سلنا قشنگ وزن اضافه کردن ن فقط سینه و اینا بعد از سلنا بود ک نگاه های جهان ...

اینا چند نفرن بعد اینو در نظر داشته باش که سلنا مریضه قبلا هم گفته بود بخاطر مریضیش اضافه وزن داره

درهرصورت شاید ۱۰ درصد توپر باشن نه چاق

بقیه لاغرن 

مردا زن درشت هم زیاد نمیپسندنچند وقت پیش بیرون بودیم یه خانوم چهارشونه خیلی درشت رد شد شوهر دختر خال ...

اونی ک تو گفتی منم خوف کردم بابا دگ اونجورم نه😂😂

من خودم قدم ۱۵۶ وزن ۷۰ کلی خاستگار داشتم دختر خالم ۴۵ کیلو بود تاالان ک ۴۳ سالشه حتا یکیم نیومد یا اومدن دیدن لاغره پشیمون شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مردا زن درشت هم زیاد نمیپسندنچند وقت پیش بیرون بودیم یه خانوم چهارشونه خیلی درشت رد شد شوهر دختر خال ...

مطمئنی داری بی طرف پست میذاری؟ بیشتر به نظر میرسه چون خودت لاغری این همه توهین کردی

رو ادبیاتت کار کن 

اونی ک تو گفتی منم خوف کردم بابا دگ اونجورم نه😂😂من خودم قدم ۱۵۶ وزن ۷۰ کلی خاستگار داشتم دختر خالم ...

اون بنده خدا شانس نداشته 

من انقدر آدمای چاق میشناسم طفلی ها ازدواج نکردن هرکی اومده گفته چاقه نمیخوام

ازدواج ربطی به این چیزا نداره به نظرت قسمت و بخت و اقبالو پیشونی نوشته انگار

اینا چند نفرن بعد اینو در نظر داشته باش که سلنا مریضه قبلا هم گفته بود بخاطر مریضیش اضافه وزن دارهدر ...

میدونم میگم ترند داره ب این سمت میره ینی کم کم باید شاهد توپر شدن بقیه باشیم اول فقط سلنا بود الان چند نفر شدن 

حتا تو یه دوره سایز ۳۸ خیلی چاق بحساب میومد اما الان ۳۸ لاغر بحساب میاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مطمئنی داری بی طرف پست میذاری؟ بیشتر به نظر میرسه چون خودت لاغری این همه توهین کردیرو ادبیاتت کار کن

اول توجه کن که طرف مقابل چی نوشته و من چی جواب دادم

به نظر میرسه چون خودت چاقی فقط به پست های من واکنش نشون دادی

اون بنده خدا شانس نداشته من انقدر آدمای چاق میشناسم طفلی ها ازدواج نکردن هرکی اومده گفته چاقه نمیخوا ...

نمیدونم ولی اخه نمیشه ک ۱۰۰ نفر بیان بگن لاغره و برن بعدم قسمت نشه 

ولی خیلی چاقم اره من همیشه لاغرا رو میبینم میگم خوشبحالتون هرچی بخایین میپوشین میگن چ خوشبحالی بابا کاش یه ذره گوشت ب تنون بود لباس تو تن قشنگ نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم ولی اخه نمیشه ک ۱۰۰ نفر بیان بگن لاغره و برن بعدم قسمت نشه ولی خیلی چاقم اره من همیشه لاغرا ...

طرف من همه میخوان لاغر کنن لباس بهشون بیاد😂

من هرکی رو میبینم که اضافه وزن داره شکمش بزرگه بازوهاش بزرگه و به نظرم قشنگ نیست

این چیزا سلیقه ایه بیشتر 

مثلا یه چاق و یه لاغررو توی لباس مجلسی جذب تصور کن 

صد درصد لاغره خیلی شیک و زیباست

اول توجه کن که طرف مقابل چی نوشته و من چی جواب دادمبه نظر میرسه چون خودت چاقی فقط به پست های من واکن ...

من چاق نیستم و دوست دارم لاغرتر هم باشم اما ادبیات شما بسیار زنندس

اگر چاق بودم احتمالا احساساتی هم میشدم از خجالتت در میومدم 

یه رمان نوشتی هر خطش توهین زننده به یه عده هست مشخصه فقط نمیخوای نظر بدی دلت پره 

فقط شما هم نه چند نفر دیگه هم همینطور 

طرف من همه میخوان لاغر کنن لباس بهشون بیاد😂من هرکی رو میبینم که اضافه وزن داره شکمش بزرگه بازوهاش ب ...

فک کنم شمالی باشی اره؟

خو اخه حق دارن منم از وقتی با شمالیا ازدواج کردم از سایز ۴۰ رسیدم ب ۴۸ لعنتیا از بس غذاهاشون خوبه😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40