یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره باید خدابخواد ان شاالله که ازدواج خوب بزودی برات
خدا چرا واسه همه میخواد جز من
دیگه دیره ارزشی نداره
😔
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
صلوات فرستادم عزیزم یه بخت خوب نصیبت بشه.سوره طه با روان نویس خلوص نیت اعتقاد قوی بنویس روز کاغذ سفی ...
ممنون عزیزم 🙏🏻 باشه
ببینیم خدا چی میخواد و چی برامون در نظر گرفته
صلوات فرستادم عزیزم یه بخت خوب نصیبت بشه.سوره طه با روان نویس خلوص نیت اعتقاد قوی بنویس روز کاغذ سفی ...
ولی چله سوره یس هم دو بار گرفتم و بازم هیچی
کلا اعتقاداتم خیلی ضعیف شده بریدم از این همه دعای بی نتیجه
انگار دارم واسه دوستا و اطرافیانم میخونم چون بعد این چله ها بخت اونا باز شد نه خودم