2777
2789
عنوان

درباره تمایلات جنسی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 90 پست
اره مردای ایرانی اکثرا بی سلیقه ان و چاق دوست دارنولی تو مردای اروپا و آمریکا , حتی ترک و عرب اصلا ن ...

اتفاقا مورد امریکایی و ترکیه ای سراغ دارم اونم نه یکی بلکه چندتا که زن چاق دوست دارند 

اما فعلا بحثم کلی و راجع به ادعای اقایون ایرانیه که جوگیر میشن یا واقعا تا اخر عمر میتونن از بدن متفاوت یک خانم لذت ببرن و تحت تاثیر رسانه ها نباشند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برعکس گفتیمیگن چاقا زود عرق میکنن بو میگیرن

نمیدونم چیزی ک شنیدمو گفتم از یه پسره پرسیدم خانوادگی دختر باز بودن باباش ک نگم اصن 

همش دخترای تپل 

گفتن بابا ادم تو استخونا حالش بهم میخوره باید ی گوشتی باشه بلخره😂😂

بعدم چاقا بدبو هستن مگه من خودم تپلم اصلا بدنم بو نمیگیره مگر لباس پلاستیکی بپوشم یا دیر برم حموم

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اکثرا با عشق ازدواج نمیکنند یا منطقیه یعنی میگن طرف این همه حسن داره فعلا فلان عیب رو نادیده بگیریم ...

خیر اصلا هم اینطور نیست من زوج هایی رو دیدم که جدای از مشکلات ظاهری با عشق ازدواج کردن و زندگی موفقی هم دارن هیج وقت هم از هم خسته نشدن چون ملاکشون صرفا ظاهر طرف نبوده همون طور هم زوج هایی دیدم که که ملاکشون ظاهر و .... بوده بعد از مدتی خسته شدن چون از اول ملاک درستی برای انتخاب نداشتن البته نمیگم ظاهر مهم نیست خیلی هم مهمه ولی قرار نیست همه سلیقه ها مثل هم باشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

صد در صد تعدادشون هم کم نیست تو همون جامعه نگاه کن چقدر خانم های متاهل با اندام های متفاوت می‌بینی. بعدم چاق و لاغری نسبیه . مردها یه کلیاتی توجهشون رو جلب می‌کنه و یک نفر براشون جذاب می‌شه ، خیلی به جزئیات که حالا دور کمرش چقده و اینا دقت نمی‌کنن‌ .

نمیدونم چیزی ک شنیدمو گفتم از یه پسره پرسیدم خانوادگی دختر باز بودن باباش ک نگم اصن همش دخترای تپل گ ...

اتفاقا منم توی یه گروه از پسرا شنیدم پسرای ۲۵ تا ۳۰ سال

گفتن همه جوره دختر لاغر ترجیح میدن و دختر باید کوچولو و کیوت باشه و تو بغل جاشه یا بشه راحت بغلش کرد بلندش کرد 

گفتن چاقا همه چیشون آویزونه سنگینن خوششون نمیاد

و گفتن چاقا از لاغرا بیشتر عرق میکنن و بو میگیرن

دقتم کنی ۹۰ درصد بازیگرا و مدلا لاغر یا یکم توپرن و کلی هم طرفدار دارن

منظورم از لاغر پوست و استخون نیست لاغر خوش فرم

نمیدونم چیزی ک شنیدمو گفتم از یه پسره پرسیدم خانوادگی دختر باز بودن باباش ک نگم اصن همش دخترای تپل گ ...

اتفاقا یه سری هام میگن توی این دوره فقط راننده کامیونا زن چاق دوس دارن😂

بی کلاسی میدونن😑🤦‍♀️

اتفاقا منم توی یه گروه از پسرا شنیدم پسرای ۲۵ تا ۳۰ سالگفتن همه جوره دختر لاغر ترجیح میدن و دختر بای ...

افرین اکثر کسایی ک میگن لاغر زیر ۳۰ سال هستن بعد ک یکم تجربشون میره بالا نظرشون عوض میشه پدر سوخته ها😂😂😂

برا بازیگر و مدل ک کارشون معلومه دیگه باید حسابی مانکن باشن تا دیده شن و لباس بهشون بیاد ولی خب برا زن خودشون میگن تپل 

من تپلم همه جامم سفت هیچ جام اویزون نیست 

مامانم ۴۵ کیلو سینه و شکم اویزون ک اونم واسه سنشه ن وزن ربطی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اتفاقا یه سری هام میگن توی این دوره فقط راننده کامیونا زن چاق دوس دارن😂بی کلاسی میدونن😑🤦‍♀️

پیر تجربن اون لامصبا😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چاق بودن با درشت بودن فرق داره

فکر نکنم کسی از چربی آویزون شکم پهلو خوشش بیاد! 

کدوم زنی مرد اینجوری دوست داره که مردا زنه چاااق بخوان؟ 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
افرین اکثر کسایی ک میگن لاغر زیر ۳۰ سال هستن بعد ک یکم تجربشون میره بالا نظرشون عوض میشه پدر سوخته ه ...

اتفاقا بالای ۳۰ سالم زیاد توشون بود😂😂

میگفتن زن چاق واسه یه شب خوبه که لذت ببری وگرنه لاغرو ترجیح میدادن

یه نگاه به سلبریتی ها بندازی ۹۰ درصد لاغر پسندن ایرانی و خارجی هم نداره

برعکس مامان من لاغره ۵۵ سالشم هست هیچ جاش آیزون نیست 

منم لاغرم اندامم متعادله ولی همه لباسی بهم میاد

عجیبه که مادرت لاغر و آویزونه مگه اینکه بیشتر از ۷۰ سالش باشه

چاق بودن با درشت بودن فرق دارهفکر نکنم کسی از چربی آویزون شکم پهلو خوشش بیاد! کدوم زنی مرد اینجوری د ...

مردا زن درشت هم زیاد نمیپسندن

چند وقت پیش بیرون بودیم یه خانوم چهارشونه خیلی درشت رد شد شوهر دختر خالم گفت خانومه چقدر خوفناک بود 😑