من چند روز یه نفر تعریف کرده بود تو فضای مجازی دیدم و بر اساس اون میگم : دختر از خانواده خیلی پایین بود بعد به طور اتفاقی تو دیوار آشنا میشه حالا چطوری؟ دختره یه ماشین با کلاس میبینه الکی پیام میده یعنی همچین ماشینهایی واقعا تو ایران هست؟ بعد الکی الکی سر صحبت با پسره باز میشه و دیت و بعدم ازدواج الآنم دبی هست اینجا نیست😐
نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من مامانم همکلاسی بابابام تو دانشگاه بوده و اینکه خانواده بابام خیلیییییییی پولدارن اما مامانم معمولی و بابام خوشتیپ اخلاق عالی مامانم قیافه متوسط و اخلاق متوسط
خانواده دختره پولدار تره ولی یکی از فامیلای دورشون این عنتر و دو سال زیر نظر داشتن تا اومدن خواستگاری ...پسره هم پرستارع هر جوری ک فک بکنی با همون جا افتاد تو خمره عسل دختره بی ادب بی آداب و معاشرت