2777
2789
عنوان

درباره تمایلات جنسی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 90 پست

بله ۷۳۱۵۷۹ مرد ایرانی دیدم 

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فردی که تمام معیارش چاق و لاغری هست برای رابطه به نظر من فرد نرمالی نیست

کی گفت تمامممم معیارش؟ خب یکی از معیارها همینه و چه اعتراف کنیم چه نکنیم مهم ترین سهم در انتخاب اقایون چهره و اندامه 

کل مردها با این حساب مریضن و متاسفانه ما برای ازدواج مجبوریم به این مرض هم توجه کنیم

ادم بیمار زیاده

ربطی به بیمار بودن نداره...سلیقه س...یکی بخاطر میل زیادش ادم چاق یا توپر رو بیشتر میپسنده...این چه ربطی به بیماربودن داره؟ یکب هم نه بیشتر اخلاق ومنش ومعرفت براش مهمه میل جنسی تو درجه دومه براش ...واسه همین ادم لاغر و معمولی رو هم میپسنده...

کی گفت تمامممم معیارش؟ خب یکی از معیارها همینه و چه اعتراف کنیم چه نکنیم مهم ترین سهم در انتخاب اقای ...

چاقی و بدن توپر فرق داره 

ادم عاقل چرا باید اضافه وزن که هزاران دردسر داره و تهشم بیماریه جز معیاراش باشه

خب حتما یه مشکلی داره 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اره اخه شنیدم میگن لاغر باشه زود گشاد میشه بعدم بعضی چنددششون میشه ب استخون بزنن ترجیح میدن گوشت باشه😂😂😂

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بله تا دلت بخواد 

مخصوصا یه خواستگار بی فرهنگ داشتم میگفت من زن چاق میخوام که توپر باشه و از لحاظ جنسی بهم لذت بده بدنش و می‌گفت خانم های چاق اندام جنسیشونم چاقه 

به چندماه نکشید با اینکه موقعیت خوبی داشت و بشدت بهم علاقه داشت ردش کردم و گفتم هیچ جوره نمیخوام هیچوقت ببینمتون 😒

یادم افتاد اعصابم خورد شد باز ...

خاک بر سرش حتی به مادر خودش رحم نمیکرد میگفت مامانم چاقه اندام جنسیش خوبه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ربطی به بیمار بودن نداره...سلیقه س...یکی بخاطر میل زیادش ادم چاق یا توپر رو بیشتر میپسنده...این چه ر ...

چاقی و بدن توپر فرق داره 

ادم عاقل چرا باید اضافه وزن که هزاران دردسر داره و تهشم بیماریه جز معیاراش باشه

خب حتما یه مشکلی داره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

تما یلات و علایق رو خیلی وقت ها عرف ومد جامعه تعیین نمیکنه بلکه عشق و علاقه به فرد مقابل تعیین میکنه ...

اکثرا با عشق ازدواج نمیکنند یا منطقیه یعنی میگن طرف این همه حسن داره فعلا فلان عیب رو نادیده بگیریم بعدا که خرشون از پل گذشت حرف دلشونو میزنن یا از رو هیجان ازدواج میکنند که بعد مدتی هیجان اولیه تموم میشه و اقا شروع میکنه به دیدن عیب های ظاهری خانم 

مگر اینکه طرف فانتزیش همین باشه

اره مردای ایرانی اکثرا بی سلیقه ان و چاق دوست دارنولی تو مردای اروپا و آمریکا , حتی ترک و عرب اصلا ن ...

به این فکر کنید خیلی از خانم های اینجا به هر دلیلی که به خودشون ربط داره اضافه وزن دارن و به اصطلاح چاق هستن و مورد پسند یه مرد یا همون همسرشون هستن یعنی در اوج بی سلیقگی انتخاب شدن ؟؟؟؟؟؟ فقط خانم های باریک و لاغر اندام میتونن سکوی اول سلیقه رو فتح کنن!!!!

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹