2777
2789
عنوان

بچه ها من چادری ام خیلی شلخته و زشت و بد تیپم

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 87 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرمایش شما اصلا صحیح نیست من یه دختر باحجاب خوشگلم !!!هرکس اعتقاداتی داره یه نفر بی حجاب دوست داره ی ...

من نگفتم باحجابا زشتن اتفاقا دیدم با حجاب شبیه فرشته هان ولی وقتی بدون حجاب دیدمشون زیباتر هم شده بودن 

قبول کنید دیگه حجاب اصلش همینه دیگه زیباییارو میپوشونه

نمیدونم چ چادری سر میکنی ولی قجری چون کش داره نگه داشتنش راحته البته عربی هم خوبه

از این تیپ هم میتونی ایده بگیری

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
من نگفتم باحجابا زشتن اتفاقا دیدم با حجاب شبیه فرشته هان ولی وقتی بدون حجاب دیدمشون زیباتر هم شده بو ...

شما گفتی حجاب مساوی با زشتی من هم این رو گفتم 

بدون حجاب که صد درصد هر ادمی زیباتره !

ولی خب حجاب داشتن هم دلیل بر زشتی نیس ولی کلا من بشخصه باحجاب خوشگلترم تا بی حجاب😂🤣

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

من نگفتم باحجابا زشتن اتفاقا دیدم با حجاب شبیه فرشته هان ولی وقتی بدون حجاب دیدمشون زیباتر هم شده بو ...

زیبایی که باعث بشه همه بهش زل بزنن؟

اون دخترِ باحجاب زیبایی‌هاشو برای همه به نمایش نمیزاره  

شما گفتی حجاب مساوی با زشتی من هم این رو گفتم بدون حجاب که صد درصد هر ادمی زیباتره !ولی خب حجاب داشت ...

نگفتم حجاب مساوی زشتی .گفتم مساوی زشت کننده منظور همون بود که گفتم فقط به لحن شوخی گفتم

درسته اما نه عطری که بیرون از خونه جلب توجه کنه

عطر تند و تیز که بله درست نیس 

ولی عطر ملایم و شیرین مشکلی نداره 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

و اینم درسته که چادر برای پوشوندن زیبایی‌هاییه که برای هرکس قابل دیدن نیست

زیبایی که باعث بشه همه بهش زل بزنن؟اون دخترِ باحجاب زیبایی‌هاشو برای همه به نمایش نمیزاره

بله عقاید هرکسی متفاوته 

من دختری هستم که دوس دارم موهام تو باد برقصه شما خانمی هستین که نمیخواین نامحرم زیباییارو ببینه .هردو قابل احترامه