2777
2789
عنوان

بچه ها من چادری ام خیلی شلخته و زشت و بد تیپم

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 87 پست
جبهه نگیرید لطفاولی به نظر من کسی که حجاب داره از عطر استفاده نکنه بهتره

موافقم اما از عطر زیاد استفاده نکنه اما بوی بد نده تو جمع زنونه خوشبو باشه بو عرق کلا نده یه مام ملایم بهتره

1403/5/22مردم
یعنی مدل جده بخرم ؟

اره

این شیکترین مدله چادره

زیرش کت شلوارای مدل کره ای

شلوار بوت کات 

مانتوی تقریبا کوتاه با کفش و شلوار متناسب 

هفته قبل کت دامن ازین مدلی ک ترند شده با کفش کالج و جوراب شلواری پوشیدم خیلی شیک شد اما خب من ۳۲ سالمه و ب سنم این پوشش میاد شما اگ سن کمتری خاصتر بپوش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چادر صدفي لبناني بگير كه آستين داره و خيلي مرتب وايميسه زير چادر هم روسري سرت كن نه شال ، لباس زير چادرتم شيك و مرتب باشه شما ظاهرا اگر چادري نباشي هم كلا لباسات مرتب نيست ربطي به چادر نداره 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

یه سر به حریران هم بزن تو گوگل بزنی میاره

برند حجابیه و البته گرونه ولی چیزاش خیلی قشنگ وبا کیفیته و همه جا شعبه داره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  

با چادر نباید مانتوی بلند بپوشی

سعی کن مانتو کوتاه یا مدل کتی یا شومیز ساده بپوشی

روسری انتخاب کنی راحتتری

حتما تلق بذار جلوی روسری و با گیره آویزدار فیکسش کن

روسریت بهتره ساده باشه خیلی شلوغ و مدل دار سر نکن

با چادر شلوار راسته یا مام یا جذب بپوش و ب هیچ عنوان بگ یا پاچه گشاد نپوش

هرگز با چادر کفش تابستونی نپوش کفش ساده انتخاب کن بهتره ی کوچولو لژ داشته باشه

ونس هم خوب میشه با چادر

سعی کن رنگهایی هم ک انتخاب میکنی باهم همخونی داشته باشه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اینطور نباید بگیهرکس یه جور اعتقادی دارههرکس یه جور تیپی رو میپسندهبعضی‌ها بدون چادر بعضی‌ها با چادر ...

فرمایش شما متین 

ولی خب من مخالفم با اینکه یه خانم خودشو بپیچونه به پارچه راحت نباشه .ولی خب خیلیا اینجوری میپسندن میدونم

جبهه نگیرید لطفاولی به نظر من کسی که حجاب داره از عطر استفاده نکنه بهتره

عطر من ویکتوریاس 

یه عطر خیلی ملایم هست مثل بوی گل رز 

ولی من حرف شمارو قبول ندارم حالا اون چادری هایی که عطر تند و تیز میزنن رو کاری ندارم اون اره ولی عطر معمولی مشکلی نداره 

دلیل نمیشه چون محجبه اییم عطر استفاده نکنیم و بوی خوب ندیم!

خدا خودش گفته موئمن باید خوشبو و معطر باشه :)

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

چادر هم داره؟

آره اتفاقا از این چادرا که سبک هستن و خیلی واسه اربعین هم میگیرن دارن و با انواع چادر 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
حجاب=زشت کننده

فرمایش شما اصلا صحیح نیست 

من یه دختر باحجاب خوشگلم !!!

هرکس اعتقاداتی داره یه نفر بی حجاب دوست داره یه نفر باحجاب 

اتفاقا من خودم کلی دوست و آشنای باحجاب خوشگل دارم که از صدتا دخترای عملی و بیحجاب خوشگلترن تازه بدون هیچ آرایشی!!!

فقط باید باشی چجوری یه چادری شیک و مرتب و باوقار باشی :)

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

فرمایش شما متین ولی خب من مخالفم با اینکه یه خانم خودشو بپیچونه به پارچه راحت نباشه .ولی خب خیلیا ای ...

بپیچونن، غلطه 

دوست دارن پوشش کامل داشته باشن، درسته

شما بازم باید احترام بزاری به نظر و سلیقه بقیه عزیزم

اگر اینطور باشه منم میتونم به کسانی که چادر ندارن ایراد بگیرم اما میدونم که همه مثل هم نیستن و هرکس علایق خاص خودش رو داره و نباید دخالت کرد

فرمایش شما متین ولی خب من مخالفم با اینکه یه خانم خودشو بپیچونه به پارچه راحت نباشه .ولی خب خیلیا ای ...

شما چادر رو دوست ندارین درسته

پس این نشون دهنده این نیست که چادریا زشتن