گلم من کلا بخاطر مشکل هورمونی و کیستای زیادی که تو رحمم دارمم سعی میکنم مراعات غذایی زیاد کنم پارسال پونزده کیلو کم کردم طی سه الهی چهارماه منتهی چالش حذف قند رو بیشترر سعی میکنم برم چون بعد یه مدت تاثیرات فوق العاده ای توی صورت و بدن دارم مخوصا برای ماهایی که مشکل هورمونی و کیستی هم داریم عالیهه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم کاش بگی چه چیزایی رو حذف کردی منظورم چه خوراکی هایی هست؟مصرف نون و برنج به چه صورت هست؟منم چال ...
هله هوله خوراکی های بیرونی و شرکتی همه مدل ابمیوه ها و سس و نون هم که خوب نون جو استفاده میکنم وبرنج رو هفته ای چهار الی پنچ بار میخورم هیچ شیرینی لب نمیزنممم اصلا و ابداا و حتی مصرف قند طبیعی خودم رو هم نرمال کردم قبلا میوه و قندهای طبیعی هم زیاد میخوردم اونا رو هم به حد تعادل رسوندمم و هر روز برای اینکه میل شیرینم کم بشه سعی میکنم اب زیاد بخورم و روز یک الی دو عدد خرما میخورم حتی عسل هم نمیخورم چونن هرچقدرم خالص و طبیعی باشه یک مقدار قند مصنوعی درونش هست برای اینکه شکرک نزنهه اتفاقا توی تاپیکام هستشش
اصلا و ابدااا لب به بستنی و شکلات نمیزنمم حتی این سری هم که یک روزز چالش رو شکوندم بازم نخوردمم چون تاثیرات بدی روی صورتم میزارهه برنج که هفته ای چهار الی پنج بار و نون هم که نون جو و پروتنینی
منم تازه شروع کردم حذف قندوز عزیزم غذامم کم کردم بنظرت ماهی چقد کم میکنم؟
ماهی سه کیلو کم کمش هست گلم منم پارسال رژیم جدی همراه با چالش حذف قند گرفتم توی سه ماه و خوردی نزدیک چهار ماه پونزده کیلو راحت کم کردم بدون اینکه فشاری به خودم بیارم