2777
2789
عنوان

چطور براتون مهم نیست بینیتون عمل نشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 48 پست
برات مهم نیست که دیگران بگن تو زیباییت کامل نبوده و نقص داشتی و عمل کردی و نمره زیباییت پایین بیاد؟

ن والا

ننره زیباییم پایین بیاد مگ چی میشه؟

نظر بقیه مگ مهمه؟

خودت حس خوبی داشته باشی کافیه باورکن

من بخدا انقد اعتماد بنفسم بیشترتر شده از بعد عملم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه بگی کچا عملی کردی برای بینی ها گوشتی هم جوابه؟

ن گوشتی جواب نیست باید برش بخوره پره ها 

استخونی ها رو بهتر عمل میکنن ب روش بسته 

من پیش فریدونی عمل کردم  خودم راصی ام ولی یکی از اشناهام ناراضیه (گوشتی بود)فقط ب درد کسایی میخوره ک استخونی ان 

این طرز فکر شماست و اغلب افرادی که دنبال انواع کارهای زیبایی هستن و روز به روز هم بیشتر میشن طرز فکر ...

یعنی اینکه باید طبیعی کامل و بی نقص باشی ملاک نیست بنظرت؟

💍🩷
ن گوشتی جواب نیست باید برش بخوره پره ها استخونی ها رو بهتر عمل میکنن ب روش بسته من پیش فریدونی عمل ک ...

من فقط میخوام نوک ببینیم یه کم کوچیک بشه همین به نظرت چ کنم بسته برم ؟ من خودم حس مبکنم بیینیم گوشیته خانواده ام میگن نه چون حودت هیلی به بیینت گیر دادی میگی گوشتی هست چطوری بقهمم گوشیتیه هنوز ویزیت نرقنم اصلا

بینی من طبیعی بود فقط نوک بینیم ی ذره افتاده داشت قوزشم اصلا زیاد نبودبرام طبیعی بودن یا نبودنش مهم ...

برات مهم نیست که دیگران بگن تو زیباییت کامل نبوده و نقص داشتی و عمل کردی و نمره زیباییت پایین بیاد؟

💍🩷
یعنی اینکه باید طبیعی کامل و بی نقص باشی ملاک نیست بنظرت؟

ی جراح داشت ثحبت میکرد میگفت هنرمن جراح باید انقدری باشه ک وقتی کسی رو عمل کردم فقط زیباتر بشه و عیبش برداطته بشه ولی کسی متوجه نشه چیکارکرده

پهنا رو خوب نمیگیره ها با روش بسته 

کلا فریدونی روشش بسته اس 

من تعییرم زیاد بوده نواقص برطرف شدن ولی پره هام اصلا جمع نشده چون از اول مشکل نداشت(نبمرخم بد بود از رو ب رو مشکل زیادی نداشتم)ولی شما بنظرم چون دوست داری پره هات جمع شن ی دکتر دیگه برو

زیاد پره ها جمع نمیشن با این روش 

ذره ای برام مهم نبودو هیچوقتم نیسمن خیلی بهم ساخت عملم

یعنی برات مهم نبود که دیگران بگن تو زیباییت کامل نبوده و نقص داشتی و عمل کردی و نمره زیباییت پایین بیاد؟

💍🩷
یعنی برات مهم نبود که دیگران بگن تو زیباییت کامل نبوده و نقص داشتی و عمل کردی و نمره زیباییت پایین ب ...

اصصصصصصلا مهم نبود

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟