2777
2789
عنوان

چطور براتون مهم نیست بینیتون عمل نشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 48 پست
خب اینکه تغییر نکنی که خیلی خوبه ، یعنی نشون نمیده صورتت دستکاری شده و عمل داری

اره اصلا یدونه بخیه هم از بیرون نداشتم(چون بد زخم هستم جراحی بسته انجام دادم)ولی خب واکنشا بعدا ادیتت میکنه

دقیقا ب من میگن با این همه هزینه تغییر انچنانی نکردی

درصورتی ک با عکسای قبلم خیلی فرق کردم

بینی من طبیعی بود فقط نوک بینیم ی ذره افتاده داشت قوزشم اصلا زیاد نبود

برام طبیعی بودن یا نبودنش مهم نبود چون بینی قبل عملم بزرگ نبود براهمین دلم ی بینی نقلی کوچیک عروسکی میخواس

وقتی دارم اونهمه پول میدم ک عمل کنم چرا اون چیزی نباشه ک خودم باهاش احساس راحتی کنم مردم هرفکری دلشون میخواد بکنن ک اصلا بینی من غیرطبیعیه چه اهمیتی داره مهم اینه من باچی حالم خوبه و چی ب صورت من بیشتر میاد

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا اونی که نشون بده هم عملیه توهم که مشخص نباشه هم عملیه مهم اینه هردو عمل کردین پس خیلی فرقی ندار ...

نه دیگه وقتی نشون نده عمل کردی کسی متوجه نمیشه 

💍🩷
نه دیگه وقتی نشون نده عمل کردی کسی متوجه نمیشه

من دارم منظور کلی رو میگم چ نشون بده چ نشون نده جفتشون نچرال بودنه کامل نیس پس فرقی ندارن باهم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

نمره زیبایی شون بالا میره چرا پایین بیاد؟

نه دیگه چهره باید طبیعی زیبا باشه ، وقتی عمل میکنی یعنی تو کامل نبودی و نقص داشتی که عمل کردی و این از نمره زیباییت کم‌ میکنه

💍🩷
من دارم منظور کلی رو میگم چ نشون بده چ نشون نده جفتشون نچرال بودنه کامل نیس پس فرقی ندارن باهم

خب مهم اینه دیگران متوجه نمیشن و چیزی نمیگن و قضاوت نمیکن

💍🩷
ن والا خودم حس بهتری دارم بینی م نیمه فانتزی باشهحقیقتش مم یماه پیش عمل کردم گفتم دکتر طبیعی درنیار ...

برات مهم نیست که دیگران بگن تو زیباییت کامل نبوده و نقص داشتی و عمل کردی و نمره زیباییت پایین بیاد؟

💍🩷
خب مهم اینه دیگران متوجه نمیشن و چیزی نمیگن و قضاوت نمیکن

کسی که بخواد کسیو با صورتش و عمل جراحی داشتنش قضاوت کنه کلا از ریشه مشکل داره وگرنه ربطی به این چیزا نداره

چون هرکسی یه سلیقه ای داره نباید دخالت کرد

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

نه دیگه چهره باید طبیعی زیبا باشه ، وقتی عمل میکنی یعنی تو کامل نبودی و نقص داشتی که عمل کردی و این ...

این طرز فکر شماست و اغلب افرادی که دنبال انواع کارهای زیبایی هستن و روز به روز هم بیشتر میشن طرز فکرشون متفاوت از شماست

اون ها فکر میکنن برای زیباتر شدن هرکاری که از دستت برمیاد باید انجام بدی.از تغذیه و ورزش تا ژل و بوتاکس و عمل ...

مهم اینه الان زیباتر باشی اگه ملاک زیبایی طبیعی بود این همه خدمات زیبایی رایج نمی شد

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.