2777
2789
عنوان

من فیلم زن عموم رو دارم ک فحاشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 88 پست
از من شکایت کرده ک با اسلحه حمله ور شدم و تهدید ب قتل . آخه من زورم ب مورچه میرسه؟. من خودم ۱۰ ماهه ...

از بس بیشعورن دور از جونت .....شما شکایتت رو بکن صدا رو هم ببر دادگاه انشاالله که مشکلت حل بشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
از بس بیشعورن دور از جونت .....شما شکایتت رو بکن صدا رو هم ببر دادگاه انشاالله که مشکلت حل بشه

من باید شاکی باشم ک فحاشی کرد و منو زد.

تا دید من علیه شکایت کردم. همین شکایت منو خودش انجام داده هه. ک مساوی باشیم.

چون بهش گقتم فیلمتو گرفتم ترسد شکایت کرد. داد بیداد کرد تو دور همسایه ک منو فحشای کردن و زدن و بیاین شاهدم بشین. اونام قبول کردن. از ترسشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باید شاکی باشم ک فحاشی کرد و منو زد. تا دید من علیه شکایت کردم. همین شکایت منو خودش انجام داده هه ...

شاهد خوبه اگه بیان ....طول درمان گرفتی؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
شاهدش میخان بشن به دروغ .چون محکوم.طول درمان یعنی چی؟. برم شکایت کنم؟

وایی چقدر بد مگه شاهد ها طرف شما نبودن ؟

عزیزم طول درمان یعنی اگه بدنت زخم و شکستگی داشت بری پزشکی قانونی و براتون دیه تعیین کنه

وایی چقدر بد مگه شاهد ها طرف شما نبودن ؟عزیزم طول درمان یعنی اگه بدنت زخم و شکستگی داشت بری پزشکی قا ...

شاهد ها نسبت بمن حسودی میکنن. ک چرا شوهر‌من دختر اینارو نگرفت و اومد منو گرفت.کینه دارن.

میگن من سطح پایینم.

دخترای اونا سطح بالان .چون ما فقط یه خونه داریم. و همراه ها همه زمین زیار و اینا دارن. مثل شوهرم لینا.. 

۲ سال پیشش ک عموم با بیل درحیاطمونو با کرد و منو پرت کرد تونیاط ، با زانو افتادم و نزدیک ۳ ماه با عصا بودم.

پزشک قانونی رفتیم محکوم شد پدرم بخشید.

ولی الان میگم پدرم ره پرونده باز کنه. شاید رباط پاهام بخاطر همون ظربه الان پاره شده.

همون اول ک نشون نمیده.

میخوام برم شکایت کنم بابت پاهاگ

وایی چقدر بد مگه شاهد ها طرف شما نبودن ؟عزیزم طول درمان یعنی اگه بدنت زخم و شکستگی داشت بری پزشکی قا ...

فقط قلبم رو چنان مشت زد ک الان ۲ ماهه درد داره. از گلو صبح ها خون میاد.

شاهد ها نسبت بمن حسودی میکنن. ک چرا شوهر‌من دختر اینارو نگرفت و اومد منو گرفت.کینه دارن. میگن من سطح ...

وقتی اینهمه با هم درگیرین چرا از اونجا بلند نمی شین خدای ناکرده بلایی سرتون میاد 

بلع شکایت کن و بس

فقط قلبم رو چنان مشت زد ک الان ۲ ماهه درد داره. از گلو صبح ها خون میاد.

باید میرفتین پزشکی قانونی شاید دنده تون شکسته😞

ببین گلم من ی ویدئو تو اینستا دیدم طرف وکیل بود میگف اگر چک بزنی جریمه نقدی خیلی کمتری داره به نسبت فحاشی میگف که فحاشی خیلی بد تر از چک زدنه 

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 
شاهد ها نسبت بمن حسودی میکنن. ک چرا شوهر‌من دختر اینارو نگرفت و اومد منو گرفت.کینه دارن. میگن من سطح ...

همه عروسا توهم اینو دارن که دخترای فامیلاشون شوهرشو میخواستن نرفته بگیره حسودی میکنن 😑

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵

چرا گفتید ضیط کردید اخه 

فقط باید قیافه بیفته چون هوش مصنوعی اومده

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

من ضدایرانی فیلمو برای قاضی میزارم. همون رو صدای اون زن عمو کثافت رو بشنوه میفهمه صدا مطابقت داره. ...

شما شکوایه تنظیم کن این مدارک رو ضمیمه پرونده بکن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.