2777
2789

من تاریخ آخرین پریودم 22 آبان بود

بعد از پنج روز تاخیر بتام 1360 بود

اما دیگه دکتر نرفتم برای سونو منتظر بودم هشت هفته برم.

الان وسطِ هفت هفته هستم،فردا برم سونو؟

طاقت ندارم یک هفته هم صبر کنم دیر میگذره

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

من هفت هفته و پنج روز رفتم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلبرگ منم 10 يا 12 دي ميرم به اميد خدا.

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

عدد بتات بعد از پریودی چند بود عزیزم

یه روز قبل موعد ۲۵۹ فکر کنم ۴ روز بعد دوباره دادم شد ۱۶۰۰

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

بسلامتی و خوش خبری عزیزمشما الان هفته چندی دقیقا

من الان هفته ٧ و يك روز

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

بسلامتی و خوش خبری عزیزمشما الان هفته چندی دقیقا

سلام گلبرگ من رفتم سونو چون لكه بيني داشتم گفتم وضعيتم ببينم كمي سوزش هم دارم  

سونو گفت زوده هنوز قلب تشكيل نشده هفته بعد بيا فكر كنم گفت الان 5 هفته و دو روزي در صورتي كه 18 آبان پريوديم بود با اون ميشد 7هفته و سه روز , به سونوگراف گفتم من اقدامم واسه 30آبان بوده ممكنه بخاطر اين باشه گفت تاريخ پريوديت مهمه , خلاصه كه من بايد تاهفته ديگه دوباره منتظر باشم هرچي خدا صلاح بدونه شكرگزارشم خداروشكر بچه دارم ان شالله هرچي خيره واسه هممون پيش بياد.

سلام گلبرگ من رفتم سونو چون لكه بيني داشتم گفتم وضعيتم ببينم كمي سوزش هم دارم سونو گفت زوده هنوز قل ...

سلام عزیزم،آره کلا سونو دو هفته کمتر از اونی که ما حساب میکنیم میگه.

هفته بعدی بری صد در صد تشکیل شده.

منم دیروز رفتم گفتش آخرای شیش هفته هستی و گفت همین امروز قلب تشکیل شده.

اما بهم گفت حتما دو هفته دیگه بازم بیا سونو نمیدونم چرا 

سلام گلبرگ من رفتم سونو چون لكه بيني داشتم گفتم وضعيتم ببينم كمي سوزش هم دارم سونو گفت زوده هنوز قل ...

منم خودم حساب کردم هشت هفته ام اما سونو گفت نه شیش هفته ای

سلام عزیزم،آره کلا سونو دو هفته کمتر از اونی که ما حساب میکنیم میگه.هفته بعدی بری صد در صد تشکیل شده ...

عزيزم به سلامتي ان شالله بچه اولي يا دوم؟اصلا گيجمون كردن فردا نوبت گرفتم يسر برم دكتر واسه سوزش و لكه بينيم سونوهم نشونش بدم ببينم اون چي ميگه .

عزيزم به سلامتي ان شالله بچه اولي يا دوم؟اصلا گيجمون كردن فردا نوبت گرفتم يسر برم دكتر واسه سوزش و ل ...

قربونت عزیزم.من بچه اولمه 

ایشالا که چیزی نیست عزیزم.منم ماه پیش سه روز لکه بینی داشتم

قربونت عزیزم.من بچه اولمه ایشالا که چیزی نیست عزیزم.منم ماه پیش سه روز لکه بینی داشتم

عزيزم بسلامتي انشا الله ني ني سالم و عاقبت بخير خدا بهت بده و بارداري آروم و راحتي داشته باشي.

عزيزم بسلامتي انشا الله ني ني سالم و عاقبت بخير خدا بهت بده و بارداري آروم و راحتي داشته باشي.

مرسی عزیز دلم

انشاالله شما هم تو دلیت سالم بیاد بغلت و بارداری راحتی داشته باشی