2777
2789
عنوان

بنظرتون الان برم سونو تشکیل قلب خوبه یا صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلبرگی چون رفتی تشکیل قلب بیا همین جا یه خبر به ما هم بده خوش خبر باشی

سلام عزیزم خوبی

آره من یکشنبه رفتم،خودم فکر میکردم آخرای هفت هفته ام اما سونو گفت آخرای شیش هفته ای.

گفت قلبش همین امروز تشکیل شده

گفت دو هفته دیگه بازم بیا

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
عه بامنی البته من 25آبان اخرین تاریخم بود و تو 5هفته و 3 روز صدای قلبشو شنیدم که البته سونو گفت 6هفت ...

آره باهمیم من 22 آبان آخرین پریودم بود

به شما دکتر گفت دیگه کیع بری پیشش؟

ضربان قلب نی نیت چند بود؟

الان چه علائمی داری؟حالت تهوع داری؟

اگه طرف چپ باشه سونو شکمی هم باشه پسره احتمالا

چجوري متوجه ميشي چپه؟

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

آره باهمیم من 22 آبان آخرین پریودم بودبه شما دکتر گفت دیگه کیع بری پیشش؟ضربان قلب نی نیت چند بود؟الا ...

گفت 30دی بیا. گفت قلبش تازه تشکیل شده ضربانش 121بود  حالت تهوع دارم تند تند گشنم میشه به محض اینکه ضعف کردم اگه چیزی نخورم عوق میزنم خ بده و درد پریودی هم دارم

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

گفت 30دی بیا. گفت قلبش تازه تشکیل شده ضربانش 121بود حالت تهوع دارم تند تند گشنم میشه به محض اینکه ض ...

منم حالت تهوع دارم اما بالا نمیارم خیلی اذیت میشم.

الانم حس میکنم سرما خوردم بیحالم.

خیلی خوبه که گرسنت میشه من اصصصلا میل به غذا ندارم با زور میخورم

منم حالت تهوع دارم اما بالا نمیارم خیلی اذیت میشم.الانم حس میکنم سرما خوردم بیحالم.خیلی خوبه که گرسن ...

الان از بهداشت میام گفت ازمایشی که دادی خون تو ادرارت بودع زیردلمم درد میکنه خ نگرانم

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم