2777
2789
عنوان

شوهرم مثه بچه کوچیک میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 38 پست
منم ☹️خستم کرده دارم زیر فشار بی مهریاش له میشم

همین الان   کلی باهم بحث کردیم هر چی میگم  رو برعکس  برداشت میکنه برا خودش چیزای چرت میگه   نه محبتی  نه  چیزی  فقط محبتش وقتی  گل میکنه گه ،،،،، بخواد  حالمو داره بهم میزنه

متاسفانه خیلی‌ از پسرا و آقایون هستن که از این رفتارای بچگونه و نابالغانه پُر هستن، شاید علتش تربیت ...

دقیقا همینه مادرشوهرم ۷ تا پسر داره یه دختر ولی جوری رفتار میکنه انگار همین یه دونه پسر رو داره حالم بهم میخوره از کاراشون بخدا سه تا از پسراش فکر میکنن  آسمون شکافته شده افتادن پایین زن براشون کلفتی بیش نیست 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا تربیت بد بله ولی دوست داشتن و لوس کردن نه شوهر من کلا همش از باباش کتک خورده

بله دیگه همین تحقیرو تنبیه هم خودش ناشی از ناآگاهی و تربیت غیر اصولیه که تو سنین بالاتر به بد‌ترین شکل ممکن بروز میکنه

کلا از جهت فرزند پروری خیلی از والدین آگاهی لازمو ندارن بخصوصا نسلای قبل🤦‍♀️ پدرومادرای نسل جدید هم که متاسفانه دیگه از این ور بوم افتادن 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
همین الان کلی باهم بحث کردیم هر چی میگم رو برعکس برداشت میکنه برا خودش چیزای چرت میگه نه محبتی ...

دقیقا چقدر مثل همیم دو هفته رفت تهران پیش خواهرش دوره کاری از وقتی برگشته گه شده اعصابم و بهم ریخته همش دعوا راه میندازه قهر میکنه دو سه روز پیش تازه اشتی کرده بودیم که دادم کارشو کرد باز تازه داشت یکم حال روحیم بهتر میشد باز دیشب داشتیم فیلم میدیدیم سر یه پفک قهر کرد هنوز تو شوکم نمیزاره نفس بکشی گند قبلیش حل شه تو مخت گند جدید میزنن 😭

دقیقا چقدر مثل همیم دو هفته رفت تهران پیش خواهرش دوره کاری از وقتی برگشته گه شده اعصابم و بهم ریخته ...

به خدا همین  الان  دارم گریه میکنم    دلم میخواد  قرص  بخورم   خودمو بکشم  خسته ام  دیگه  از  این که  درکم  نمیکنه   

دقیقا همینه مادرشوهرم ۷ تا پسر داره یه دختر ولی جوری رفتار میکنه انگار همین یه دونه پسر رو داره حالم ...

واقعا جای تأسف داره، زنای نسلای قبل یعنی حتی برای خودشونم ارزش قائل نبودن و جنس خودشونو لایق احترام و رفتار خوب نمیدونستن که به پسر بچه هاشون یاد بدن زن ارزشمنده و باید درست باهاش رفتار کرد 🤦‍♀️🤷‍♀️

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
شوهر منم عنه عین پرنسس ها میمونه همش قهر میکنه با۳۵ سال سن تا حر ف میزنم اخماش میره توهم لج ...

شوهرم منم با سی و شش سال سن همینه اه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
واقعا جای تأسف داره، زنای نسلای قبل یعنی حتی برای خودشونم ارزش قائل نبودن و جنس خودشونو لایق احترام ...

جور تفکر اون زن هفتاد و پنج ساله رو من باید بکشم اه فقط بلد بودن ده تا بچه بزان یه ذره وقت براشون نذاشتن 

به خدا همین الان دارم گریه میکنم دلم میخواد قرص بخورم خودمو بکشم خسته ام دیگه از این که ...

نگو که من مشکلات دیگه هم دارم و دقیقا حسم همینه 😭حیف دو تا بچه کوچیک دارم شوهر من اولا بهتر بود هی داره بزرگتر میشه بدتر میشه 

نگو که من مشکلات دیگه هم دارم و دقیقا حسم همینه 😭حیف دو تا بچه کوچیک دارم شوهر من اولا بهتر بود هی ...

منم  یه بچه  دو ساله دارم  ولی  خیلی  خستم  از زندگیم  و جالب اینجاست  به هر کی بگم   هیچکی باور نمیکنه    شوهرم اینجوری باشه   

جور تفکر اون زن هفتاد و پنج ساله رو من باید بکشم اه فقط بلد بودن ده تا بچه بزان یه ذره وقت براشون نذ ...

مشکل اینجاس سواد رابطه که ندارن هیچ، حتی منطقی نیستن بابت عدم آگاهیشون مراجعه کنن به روان شناس

به خدا همین الان دارم گریه میکنم دلم میخواد قرص بخورم خودمو بکشم خسته ام دیگه از این که ...

من هم 😞😞 چند هفتست کارم شده گریه چشام باز نمیشه این چه دنیا و زندگی ما داریم . ..داشتیم چیپس و موسیر کوفت میکردیم اومد پفکو باز کنه گفتم عزیز بزا این تموم شه بعد تند تند باز نکن اخه من معدم یه جوریه نمتونم بهم خوری کنم ولی نمدونستم میخواد اینجوری کنه وگرنه کوفت میخوردم بهتر از پفک بود ...دیدم پفک انداخت اینور قهر کرد به فیلم خیره شدن گفتم حالا چرا قهر میکنی پفک و باز کردم گذاشتم جلوش دیدم نمیخوره بچم میخواست برداره سرشو گرفته بود گفتم خوب بخورین دیگه چرا اینجوری میکنی گف دارم فیلم میبینم منم بلند شدم گفتم تا کوفتمون نکنی ول نمیکنی یهو دیدم پفکو پرت کرد تو اشپزخونه همش ریخت و زد به در وحشی بازی بعد رفت از خونه بیرون😐هنوز هنگم اخه سر یه پفکم ادم بحث میکنه😐

دقیقا چقدر مثل همیم دو هفته رفت تهران پیش خواهرش دوره کاری از وقتی برگشته گه شده اعصابم و بهم ریخته ...

همین دیگه من دو سه روز تو قیافه بود بعد رفتیم عروسی خوب شد دوباره فردا صبحش رفتم دنبالش کار اداری داشتم ماشینو من بردم تو راه یه لحظه حواسم نشد اومدم دور بزنم نگاه نکردم کنارم ماشینه ولی زود فهمیدم نخوردم بهش یه جوری تو ماشین داد زد سرم دستشو کوبوند به شیشه که زهره ترک شدم گفت بیا پایین تو بزرگراه گفتم نمیام بقیه راهو اومدم یه بارم نگه داشتم گفتم ناراحتی خودت برو پایین از همونجا آقا قهر کرده اه اه