2777
2789

اول: از طریق کاهش سرعت هضم قندهای موجود در بدن

دوم: ارتقاء متابولیسم استروژن

منابع بزرگ فیبر: کلم بروکلی، کرفس، غلات کامل، سیب و سبزیجات برگ سبز تیره.

⁣⁣

چقدر اهل مصرف سبزیجات هستی؟؟.......

وقتی یک ماما، مامان میشه   

سلام اسی جان ازاینکه سوالم مربوط به موضوع عنوانت نیست ببخش عزیزم🙏من بعدپریودی و پاک شدن کامل مثلا بعدهشت روزگاهیم نه روز رابطه دارم اکرمثلا من عصرامروزرفتم حمام و‌غسل گرفتم پاک شدم رابطه باشه شبش بعد رابطه من دوسه روزی لک اخرپریودی دوباره میبینم ،ولی اگررابطه بعدده روزباشه ۱۱روزباشه هیچ طوری نمیشه لک نمیبینم بنظرشماعزیزم علت چی میتونه باشه ؟چیکارکنم که این مشکل پیش نیادبازم معذرت خواهی میکنم ازاینکه طولانی شد

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

سلام اسی جان ازاینکه سوالم مربوط به موضوع عنوانت نیست ببخش عزیزم🙏من بعدپریودی و پاک شدن کامل مثلا ب ...

سلام

ممکنه چن تا دلیل داشته باشه

اینکه رحم اواخر پریودی حساسه هنوز و با تحریک لکه‌بینی میکنه، یا هنوز خون مونده داخلش هست. به نظر چیز خاصی نیست اما اگه تکرار میشه یا خونریزی داشتی می‌تونی یه معاینه دهانه رحم هم انجام بدی.......

وقتی یک ماما، مامان میشه   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامممکنه چن تا دلیل داشته باشهاینکه رحم اواخر پریودی حساسه هنوز و با تحریک لکه‌بینی میکنه، یا هنوز ...

ممنون ازراهنمایت عزیزم

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

سلامممکنه چن تا دلیل داشته باشهاینکه رحم اواخر پریودی حساسه هنوز و با تحریک لکه‌بینی میکنه، یا هنوز ...

ممنون ازراهنمایت عزیزم