سلام من و شوهرم یه ساله که تقریبا هر ماه سر مسائل مختلف دعوا میکنیم، شوهرم ادم خشن و زودجوشی هس. منم بخاطر اینکه بچه ۱۰ ماهه دارم اعصابم زود خورد میشه از کاراش. شوهرم زیاد واسم خرج نمیکنه، کلا ماهی ۴ تومن میده اونم با دعوا مجبورش کردم چون قبلنااصلا هیچ پولی نمیداد. من شاغل بودم و دستم تو جیب خودم بود. تازگیا هی میگه برو خونه مامانت تو شهرستان بمون. چن بار دیدم تو گوشیش فیلم سوپر میبینه. ولی بعدش کلا رمز گذاشت گوشیش و نمیذاشت دستم بگیرم. دیروز سوار ماشین شده بودم دیدم تار موی بلند زنونه هس رو صندلی خودش. نفهمیدم مال کیه چون تو اشناهامون همچین مدل مویی ندیدم. و کلا کسی سوار ماشین ما نمیشه. ولی اصلا قبول نکرد میگه نمیدونم ازکجا اومده. خودشم میگه صب تا شب شیفتم. الان نمیدونم داره بهم خیانت میکنه یانه. موقع دعواها هی حرف طلاق و صیغه و این چیزارو میزنه. ولی بعدش میگه به جون مامانم قسم هیچ خیانتی درکار نیس غلط بکنم و اینا. نظرشما چیه.. چیکار کنم بفهمم بچه دست و پامو گرفته کسی نیس پیشش بذارم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چطوری چاقو تیز کنم واسش؟ دیگه کسیکه کار خودشو بکنه مگه زن ترسی داره، حتما نمیترسه که میره خیانت میکن ...
مثال الکی براش بزن بگو مثلا یکی از دوستام طلاق گرفته چقد ناراحتم براش بچشو انداخته سر شوهرش مهریشو گرفته بعد گفت چرا طلاق گرفته بگو شوهرش تیکو تاک میزده. البته الان نگو بزا یمدت بگذرع