2777
2789
عنوان

خانمایی که تازه عقد کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم ولی دست خودم نیست الان داشت می‌رفت یه دفعه زدم زیر گریه😭

چندشم شد مثل بچه کوچیکا...

چن سالته 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
گریه نه واقعا ولی دلتنگ آره هنوز عقد نکردیم ولی

ما توی دوران نامزدی اصلا دلم تنگ نمیشد

چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞.                                   اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓
مجردم ولی خب به نظرم چون اوایل اینطوری هستید بعدا دیگه عادی میشه پایدار باشید

مچکرم♥️

چادری گَشتَن مَن قصه نابی دارَد💞.                                   اوقَسَم داده مرا حافظ خونَش باشَم🥺💓
چندشم شد مثل بچه کوچیکا...چن سالته

۱۹ سالمه 

ولی این طرز صحبت کردن درست نیست با احترام

من یه بارخیلی بدبوددلم گرفت میخواست شب بره همیشه صبح زودمیرفت

عزیزممم 🥺منم  چنین حالتی رو دوست ندارم ولی متاسفانه اصلا دست خودم نیست

عزیزممم 🥺منم چنین حالتی رو دوست ندارم ولی متاسفانه اصلا دست خودم نیست

21سالمه 2ساله عقدکردم خیلی عاشق همسرمم ولی حس میکنم اون منوانقدردپست نداره وقتی نزدیکش میشم دورمیشه وقتی دورمیشم نزدیکم میشه برعکسه دقیقایعنی وقتژ میبینه وابستش نیستم وکارخودمودارم جذبم میشع وقتی میدوم دنبالش ومخیوامش دورمیشه 

21سالمه 2ساله عقدکردم خیلی عاشق همسرمم ولی حس میکنم اون منوانقدردپست نداره وقتی نزدیکش میشم دورمیشه ...

من دوماهه عقد کردم و منم خیلی دوسش دارم آره به نظر منم وابستگی زیاد مردارو مغرور می‌کنه  من بیشتر می‌زارم اون بهم زنگ بزنه ولی وقتی میاد خونمون و بعد میخواد بره اصلا دیگه کنترلم دست خودم نیست