2777
2789
عنوان

پسر باید تو رابطه خرج کنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 64 پست

براش جدی نیستی ک خرج نمیکنه 

بزنش دیوار ایشالله کیس بهتر

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دیگه تو مملکت ما این یه مبادله اس ک همه انجام میدن در اضای رابطه جنسی ب زنا و دخترا پول می ن درض ...

همه رو مثل هم نبین 

البته شاید دور شما از این مدل آدم ها زیاده

اگه قرار بر این باشه هر کی با هر کی رل بزنه بره بهش بد.....

نمیشه که 

اونایی که میرن مید..... در عوضش لباس گوشی کافه رستوران فلان میگیرن از پسر مردم اونا خرابن عزیز 

همه رو ی مدل نبین

اینا باهم رل هستن دیگه عادیه ی کافه برن 

الان کافه که میری همه باهم رلن

حتما مگه باید بری بدی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

الانم‌ برگشته میگ برو با اونایی ک‌کافه رستوران میبرنت

بگو حتما 

و کات کن این کیسای داغونو از کجا پیدا میکنین جدا

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉 اپدیت جدید دی ۱۴۰۳ ۲۲ امین برگش هم در اومد )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈 سلام جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین برسه به دستش ممنونم اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

اره دیگه تو مملکت ما این یه مبادله اس ک همه انجام میدن در اضای رابطه جنسی ب زنا و دخترا پول می ن درض ...

قطعا تو پسری 

اگر دختری از صمیم قلب برات متاسف شدم 

این تفکرات به خاطر محیطی که درش بزرگ شدی هست 

عزیزم خیلی از دختر ها هستن که بدون هیچ رابطه ی جنسی ای از پارتنرشون هدیه های خیلی گرون قیمت دریافت می‌کنن چون طرف مقابل عاشقشونِ یعنی چی مگه چکارشی! عشقشه ! کسیه که روزانه دو سه ساعت براش وقت میزاره 

این تفکرات برای پسر بچه های بی پوله تلاش کن در آینده تفکراتت تغییر کنه 

همه رو مثل هم نبین البته شاید دور شما از این مدل آدم ها زیادهاگه قرار بر این باشه هر کی با هر کی رل ...

کافه رو کاری ندارم منظورم لباس خریدن و اینا بود آخه آدم چقد باید حقیر باشه ب یه پسر غریبه بگه برام لباس بخر تازه دخترایی رو میشناسم که نامزد هم کردن روشون نمیشه بهش بگن برامون چیزی بخر 

در کل من از این رابطه ها متنفرم چون خیانت دیدم از هرکسی رل میزنه بدم میاد دست خودم نیست 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

کافه رو کاری ندارم منظورم لباس خریدن و اینا بود آخه آدم چقد باید حقیر باشه ب یه پسر غریبه بگه برام ل ...

عزیزم بخون بقیه نظراتو بعد قضاوت کن من نگفتم واسم بخره واسش فرستادم گقتم واسه خودت این کاپشن بگیر

من سرکار‌ میرم‌حتی ب پدرمم‌میگم‌واسم چیزی بخره

قطعا تو پسری اگر دختری از صمیم قلب برات متاسف شدم این تفکرات به خاطر محیطی که درش بزرگ شدی هست عزیزم ...

اینجا تا یه کلمه حرف میزنی میگن پسری مردی😐😐 برو ب تاپیکام نگاه کن من تفکراتم خییییلی هم خوبه جای خوبی هم بزرگ شدم و الان شاهد این هستم ک جامعه مون روز ب روز داره کثیف تر میشه چرا شما زورت میاد این حقیقت تلخیه ک باید بپذیریم!!شما اینجوری نیستی من اینجوری نیستم دلیل نمیشه ک خودمون چون پاکیم فکر کنیم همه پاکن

اگه ی پسر خودش برای دختره کادو میخره بما ربطی نداره اما وقتی ی دختر انتظار داره ی پسر خرجشو بده خییییلی انتظار نابجایی داره 

من نمی‌فهمم بعضیاتون فکر کردید اینجا اروپاس آمریکاست 😂😂 نمی‌دونم ب ساز کدومتون برقصیم 

همینجا انقد تاپیک میزنن درباره روابطشون دوس پسراشون و زندگی خصوصی شون دیگه نیازی نیست آدم بره تو خیابون ببینه چه خبره همینجا معلومه پسرا چی میخوان و دخترا چی میدن 

و بنده هم متنفرم از هرچی دختر و پسرو و زنو مرد ک تو چنین رابطه های هستن الهی ک مریضی لا علاج بگیرن هر کدوم باهم رابطه های خارج از عرف دارن

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم بخون بقیه نظراتو بعد قضاوت کن من نگفتم واسم بخره واسش فرستادم گقتم واسه خودت این کاپشن بگیرمن ...

درباره تو حرف نزدیم من کلی گفتم جواب اون کاربرو دادم