2777
2789
عنوان

پسر باید تو رابطه خرج کنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 64 پست
کلا پسرارو باید درک کرد ولی باید ببینی رفتارش چجوریه وقتی پول دستش هست واست کادو های کوچیک میگیره یا ...

واقعا واقعا هیچ توقعی ندارم ازش چون خودم سرکار میرم

ولی همینم نگرفته فقط ی بار ی چیبس پفک آب گرف 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جفتتون بچه اید ، اون یه کافه هم نبرده بعد تو ام مث اینایی ک تاحالا لباس نداشتن بهش میگی تو باید بخری ...

بابا من نگفتم واسه من لباس بگیر فرستادم واسش گفتم واسه خودت اینو بگیر بعد گفت تو واسم بخر

بابا من نگفتم واسه من لباس بگیر فرستادم واسش گفتم واسه خودت اینو بگیر بعد گفت تو واسم بخر

اون ب تو گفته واسه من لباس بگیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐وای تورو خدا بلاکش کننننننننننن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

😐😐😐😐حتما باید رابطه داشته باشی چه ربطی داشت ؟؟😐😐😐😐😐

اره دیگه تو مملکت ما این یه مبادله اس ک همه انجام میدن در اضای رابطه جنسی ب زنا و دخترا پول می ن درضمن مثلا تویی م معتقدی ی پسر برا ی دختر خرج بکنه مثلا لباس بخره با چه منطقی میگی اینو؟؟؟ مگه چکارشه؟ تازه معلومم نیست دختره بعد دو ماه ول کنه بره یا نه الان ک هم دخترا هم پسرا همه هرزه و خیانتکار شدن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

واقعا واقعا هیچ توقعی ندارم ازش چون خودم سرکار میرمولی همینم نگرفته فقط ی بار ی چیبس پفک آب گرف

خب سر کار نمیره مگه بهش بگو ازت توقع دارم نه حالا چیزای بزرگ ولی مثلا یچزای کوچیک بگیریو اینا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خب سر کار نمیره مگه بهش بگو ازت توقع دارم نه حالا چیزای بزرگ ولی مثلا یچزای کوچیک بگیریو اینا

پسره به اسی گفته برام لباس بخر ، نه این به اون🤐🤐🤐🤐🤐

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

سرکار میره قسط داره پول واسش نمیمونه الانم برگشته میگ اره تو توقعت بالاس