2777
2789

و بعد از سه سال سختي هنگام بچه دار شدن ما فرا رسید😭❤️🥰♥️

و آنگاه بوود که فهمیدم صغرا در دانشگاه به من خیانت می کند😭😢

فهمیدم قرار مرار می ذاشتن جزوه بگیر نگیر بود😭آخ 

یک پسر بور پولدار سرمایه دار😭

خب من از کجا فهمیدم از طریق پیامک هایک

و بعد از سه سال سختي هنگام بچه دار شدن ما فرا رسید😭❤️🥰♥️

و آنگاه بوود که فهمیدم صغرا در دانشگاه به من خیانت می کند😭😢

فهمیدم قرار مرار می ذاشتن جزوه بگیر نگیر بود😭آخ 

یک پسر بور پولدار سرمایه دار😭

خب من از کجا فهمیدم از طریق پیامک های موبایلش حتی رابطه ام داشته بودند😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😕😕💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💛💛💛💛💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شوخی بود🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

اگر صغرا سیبیلو همچین کاری می‌کرد زنده اش نمی ذاشتم زبونمون گاز بگیرم عه گرفتم😁😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش دیگه صغرا سیبیل پر پشم رو نذاشتم دانشگاه بره بچه مونو به دنیا آورد همین دیگه تموم شد 

ولی صغرا سیبیلی پر پشم پر مو بهداشتشو رعایت نمیکنه زنیکه ی پر پشم🤮🤢😂گفتم راهنماییم کنید چیکار کنم تو نی نی سایت م عضوه زنیکه پر پشم

زنیکه ی پررر پشممممم صغرا پر پشم صغرا پر مو کجایی پر پشممم ها ؟؟؟کجایی صغرا کثیففف حیف اصغرررر که با تو ازدواج کرد زنیکه لیاقت نداری

طلاقت میدم صغرا صغرا پر پشمممم 

بزور منو مجبور کرده نام کاربری بزنم اصغر زن صغرا منم مجبورش کردم نام کاربری شو بزنه صغرا زن اصغر آره😼😼