2777
2789
عنوان

مراقب سلامتی تون باشید چون ما دکترای آینده هیچی نمیفهمیم😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 164 پست

من بچه بودم تو محلمون یه دکتر بود خیلی کارش درست بود بعد مرگش چند سال بعد فهمیدیم اصلا مدرک نداشته😂

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

من ده ساله میرم دکتر میگم داروهامو چی بنویسه تازه خود دکتر متعجب میشه که فلان داذو هم میتونه تاثیر د ...

داداش من دکتره بهش گفتم ازمایشم بخون گفت برو نشون همون دکتری بده که برات ازمایش نوشت من اومدم خونه بابام حوصله ازمایش خوندن ندارم الان 

هیچی والا شک کردم اصلا این سواد داره نداره مسخرمون کرده

اونوقت تو نی نی سایت همه یه پا دکترن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه من شیفت دارم چی فکر کردی

دارو شیفت نداره خوش به حالم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

داداش من دکتره بهش گفتم ازمایشم بخون گفت برو نشون همون دکتری بده که برات ازمایش نوشت من اومدم خونه ب ...

باز دمش گرم صداقت داره😂😂

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

من همین الانشم هرچی دکتر قدیمیه انتخاب میکنم میرم اصلا ب  این جدیدا اعتمادی نیست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عیب نداره تو بیمارستان یاد میگیری

تو داروخونه

امیدوارم 😂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من همین الانشم هرچی دکتر قدیمیه انتخاب میکنم میرم اصلا ب این جدیدا اعتمادی نیست

میشه اعتماد کنی ؟ خوبت میکنم🥲🎀

واسه چی انصراف بدم گلی؟۳ سال فرزانگان خوندم درصدای کنکور بالای ۵۰تاپیکم شوخی بود😴

اصلا ربطی نداره

متاسفانه من بیمار شدن سه تا دکتر رفتم فایده نداشت و با دارو گیاهی و درمان خانگی خودمو خوب کردم و واقعا زشته که چرا جامعه پزشکی یه آنفولانزا رو نتونست واسه من درمان کنه

شاید شما شوخی کرده باشی ولی امثال این شوخی رو من تو جامعه از نزدیک لمس کردم

خدا ب دادمون برسه

ترم یکم گلی🎀😂بزرگ میشم

درسته الان شوخی میگی ولی واقعأ من داشتم فکر میکردم خدا ب داد نسل بعد ما برسه مایی ک ۳متر برف میومد تعطیلمون نمیکرد معلما چقدر سخت معلم میشدن و واقعأ دلسوز و با سواد بودن وضعیت جامعه و مشاغلمون شد این وای ب حال بچه های الان ک هرکی از راه رسید شد معلمشون و نصف بیشتر سال رو خونه هستن چی واقعأ میخان یاد بگیرن

اصلا ربطی ندارهمتاسفانه من بیمار شدن سه تا دکتر رفتم فایده نداشت و با دارو گیاهی و درمان خانگی خودمو ...

ببین من دوماهه دانشگاه میرم هنوز خب

ولی این ضعیف شدن علمو قبول دارم

کنکوریا یه اشکالات درسی میفرستن پیوی تلگرامم

ما اینارو چشمی حل میکردیم

نمیدونم چرا نمیخونن