2777
2789
عنوان

با هم خوابگاهیم دعوام شده به نظرتون اتاقمو عوض کنم این آخر ترمی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 44 پست
من ۴ سال خوابگاهی بودم بهت پیشنهاد میکنم هرگز با بچه های اتاق صمیمی نشو مخصوصا اینجوری بخوای دنگی مو ...

ترم‌ اولمه انگار خیلی جاها اشتباه کردم حالا واسه ترم بعد درس میشه برام

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب پس از اول گفته دیگه شریک نیست با شما

خیر نگفته

نگفت شریک نیست

میتونست بگی فلانی من نمیخوام شریک باشم

هرچند که همه چی رو با ما خورده و شریک بوده

نه اینکه برداره بگه ما کی دیدیم و خوردیم که دنگ بدیم

این معناش فرق میکنه

یعنی اینکه شما خوردین پول زور میخوایید از ما بگیرید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان موندم به بقیه هم بگم یا نهاز طرفی دلم میخواد بگم اون نره بگه منو آدم بده جلوه بدهاز طرفی هم دلم ...

ن بگو بشناسن بگو ب دوستات ما قرارمون این نبود ک طرف برگرده ب من اینجوری بگه ب من این ی قرار گروهی بوده

و اینکه وقتی گفته نمیخوام شریک بشم اشتباه شما بوده ک از طرفشون سهم دادی

اصلا نگفته نمیخوام شریک شم نمیدونم چرا اینو میگی 

و اینکه وقتی گفته نمیخوام شریک بشم اشتباه شما بوده ک از طرفشون سهم دادی

حتی تا لحظه‌ی آخر هم نگفت نمیخوام شریک باشم

آخه دلم نمیخواد باهاش هی رو به رو شممگر اینکه همش برم بیرون واسه خودم خوش بگذرونم درس رو هم برم کتاب ...

آره ترم بعد عوض کن تازه

میدونم عزیزم ازش متنفر شدی و حقم داری ولی یجوری وانمود کن انگار وجود نداره تا تونستی بیرون خوابگاه باش وگرنه تو خوابگاهم با بچه های دیگه یا گوشی و فیلم اینا خودتو سرگرم کن 

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

خیر نگفتهنگفت شریک نیستمیتونست بگی فلانی من نمیخوام شریک باشمهرچند که همه چی رو با ما خورده و شریک ب ...

دختره گداس

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین میگفت من نمیخوام شریک باشم دنگ نمیدم یه چیزیبرداشته میگه ما کی دیدیم و خوردیم دنگ بدیمیعنی چی؟ ...

من بخاطر این متن فکر کردم گفته نمیخواد شریک بشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی اسکرینای قبلیم دیدم بنظرم خیلی بزرگش کردی و جدی گرفتی.ببخشیدا ولی یکم بی جنبه ای کاملا مشخصه باهات شوخی کرده.بنظرم همینجوری جدی بگیری هیچکس باهات نمیسازه و هی خودتم حساسیتت بیشتر میشه و مجبور میشی ازین اتاق به اون اتاق روونه شی.طرف شوخی کرده باهات بعد اومدی طومار نوشتی واسش مطمئن باش ناراحتشم کردی سر صد تومن.ممکنه حتی بره به بقیم بگه و دیدشون راجبت عوض شه

بنظرم خودتو بی منت کردی اونام این سرویس دادن تو واسشون عادی شده.یچیزی بهت بگم بدونی...تهش هرکسی که بیشتر واکنش بده میبازه اینجام با اینکه حق با توعه ولی چون خیلی واکنش نشون دادی طرف جوری رفتار کرده که انگار تو لنگ صد تومنی.اصلا نباید خودتو درگیر این چیزا کنی و در اخر اینقدرم واکنش نشون بدی خیلی باید ریلکس باشی و چیزی گفتن فقط با خنده جوابشونو بدی در نهایتم با فرستادن ی شماره کارت جدی بودم موضوع واریزو نشون بدی

اسی اسکرینای قبلیم دیدم بنظرم خیلی بزرگش کردی و جدی گرفتی.ببخشیدا ولی یکم بی جنبه ای کاملا مشخصه باه ...

عزیزم چه شوخی‌ای

شوخی شوخی حرفشو زده دفعه اول هم نبوده این حرفو زدن کاملا هم مشخص بود قصدش شوخی نبوده

بعد هم من یه کلمه فحش ندادم شما فحش‌ها و توهین‌های اونو می‌دیدی

اون این همه فحش داده از همون پیام اولش منو ناراحت کرده یه جور رفتار کرده انگار من پول زور ازش میخوام اونه که باید نگران عوض شدن دید بقیه باشه اتفاقا کسی که به بقیه گفته من بودم و بقیه هم باهام موافق بودن

کاملا مشخص بود جدی با خودش فکر کرده پول الکی میخوام ازش بگیرم دفعه اولشون هم نبود این حرف رو زدن

بعضیا شوخی شوخی حرفشون میزنن هر شوخی‌‌‌ای هم شوخی نیست

که باشه هم دلیل نمیشه بیاد فحش بده شعور نداشته‌ی خودشو نشون بده

منم براش نوشتم که فکر نکنه پول زوره پول همون غذاهاییه که کنار میخوره

دوستمون راست میگه اسکرین اخر دیدم باهات شوخی میکرده..

چه شوخی‌ای 

شوخی آدم یه بار میگه دوبار میگه تموم میشه

وقتی از قبل اینو چندبار گفتن 

وقتی در جواب پیامی که گفتم پولو میخوام هم بازم اینو گفته دیگه شوخی نیست کاملا مشخص بود جدیه 

شوخی واقعی نبوده خواسته تو حالت شوخی حرفشو بزنه که جوابشو هم گرفته

بنظرم خودتو بی منت کردی اونام این سرویس دادن تو واسشون عادی شده.یچیزی بهت بگم بدونی...تهش هرکسی که ب ...

نه اتفاقا برعکس نشوم داده خودش چقدر به قول خودش نخورده و بدبخته که سر اینکه من براش توضیح دادم اینقدر کولی بازی درآورده در ادامه هم فحش داده و توهین کرده ادب و شعور خودشو نشون داده 

من این مدت بهشون نگفتم پس بدید حالا هم که گفتم و فکر کرده ما تنها خوردیم میخواییم پولشو از این بگیرین وقتی هم براش توضیح دادم چیا خریدیم و هنوز تو خوابگاهه و شروع کرده فحاشی خوب نشون میده خودش لنگ اون صد تومنه که اینقدر بهش فشار اومده که وقتی من نه فحشی دادم نه هیچی تازه ابراز دلخوری کردم اومده فحش داده