2777
2789
عنوان

با هم خوابگاهیم دعوام شده به نظرتون اتاقمو عوض کنم این آخر ترمی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 44 پست
بمون اونی که باید بره اونه نه تو

ببین خب پووف دلم نمیخواد باهاش هی رو به رو شم

مگر اینکه همش برم بیرون واسه خودم خوش بگذرونم درس رو هم برم کتابخونه تقریبا واسه خواب برم اتاق

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
پووف اصلا دلم نمیخواد باهاش هی رو به رو شممگر اینکه همش برم بیرون واسه خودم خوش بگذرونم درس رو هم بر ...

نشو 

البته بشی هم مهم نیست

نادیدش بگیر 

بیشتر میسوزه 

چرا اعصاب خودت برای یه ادم عوضی خورد کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا محلش ندهبلدم مگه توافق نکرده بودین ک پول بدا

ببین میگفت من نمیخوام شریک باشم دنگ نمیدم یه چیزی

برداشته میگه ما کی دیدیم و خوردیم دنگ بدیم

یعنی چی؟ یعنی ما تنها خوردیم از اینا پول زور میگیریم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نرو. بمون و اصلا تحویلش نگیر و نگاش نکن. انگار که وجود نداره!!اتفاقا با بقیه بگو و بخند تا بفهمه ارز ...

پووف اصلا دلم نمیخواد باهاش هی رو به رو شم

مگر اینکه همش برم بیرون واسه خودم خوش بگذرونم درس رو هم برم کتابخونه تقریبا واسه خواب برم اتاق

اتاقو عوض نکن همه لج میشن باهات بی سر صدا صلح کن

آخه دلم نمیخواد باهاش هی رو به رو شم

ببین خب پووف دلم نمیخواد باهاش هی رو به رو شممگر اینکه همش برم بیرون واسه خودم خوش بگذرونم درس رو هم ...

نه بابا باهاش روبرو هم بشو پررو باش بابا

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من ۴ سال خوابگاهی بودم بهت پیشنهاد میکنم هرگز با بچه های اتاق صمیمی نشو مخصوصا اینجوری بخوای دنگی مواد بگیرین چون فقط باعث کدورت میشه 

و اینکه سعی کن با یک نفر صمیمی باشی و هر سال با همون اتاق بگیری و هیچوقت با یه گروه از بچه ها دوباره اتاق نگیر شاید سال اول با هم خوب باشین اما معلوم نیست سال بعد چی میشه 

و یک نکته دیگه اینکه اگه میبینی با یکی از هم رشته ای ها صمیمی هستی جو گیر نشی بیای باهاش اتاق بگیری چون رابطتتون خراب میشه 

کلا سعی کن با بچه های کلاست صمیمی باشی نه بچه های خوابگاه چون اونجا میخوای زندگی کن و خیلی فرق داره با محیط دانشگاه 

دستپختم عالیه اگه جایی در مورد غذا نظر دادم مطمعن باش خوبه  
سایتو براش سنگین کن تا نتونه تحمل کنه و اگه قرار شد کسی بره اون بره نه تو

اصلا دلم نمیخواد باهاش هی رو به رو شم

ببین میگفت من نمیخوام شریک باشم دنگ نمیدم یه چیزیبرداشته میگه ما کی دیدیم و خوردیم دنگ بدیمیعنی چی؟ ...

خب پس از اول گفته دیگه شریک نیست با شما

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه تحمل کن نروبری دختره فکر میکنه بهش باختی

آخه دلم نمیخواد باهاش هی رو به رو شم

ولی به احتمال زیاد ترم بعد عوض میکنم اتاقمو

آخه دلم نمیخواد باهاش هی رو به رو شممگر اینکه همش برم بیرون واسه خودم خوش بگذرونم درس رو هم برم کتاب ...

چرا اخه روال زندگیتوو تغییر بدی به خاطر اون 

مثل قبل رفتار کن بیکاریا 

کاربری دست 98348نفره

ببین میگفت من نمیخوام شریک باشم دنگ نمیدم یه چیزیبرداشته میگه ما کی دیدیم و خوردیم دنگ بدیمیعنی چی؟ ...

و اینکه وقتی گفته نمیخوام شریک بشم اشتباه شما بوده ک از طرفشون سهم دادی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا اتفاقا ب بقیه بچه ها هم نشون میدادم اینارو بشناسن

الان موندم به بقیه هم بگم یا نه

از طرفی دلم میخواد بگم اون نره بگه منو آدم بده جلوه بده

از طرفی هم دلم نمیخواد بگن طرف چغولی میکنه