2777
2789
عنوان

میشه اگر میتونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 80 پست
😐نتیجه اش دردسریه که الان درست کردی برای خودت

خب چجوری درست میشه... ما راستش خانوادگی و فامیلی کلا اهل شکایت نیستیم اگه زنش ببینه عکسمو چی بگم ب زنه درضمن این مرده خودش قبلا با دخترای دیگه فامیل هم بوده اینو زنش گفته بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه رابطه نبوده ک عکس خودم بوده ب صورت راحتی سربرهنه با تیشرت و نیم تنه

اینکه سواستفاده نیست خودت عکس فرستادی اونم نیم تنه بدتر اینکه واسه ی مرد متاهل فرستادی. فکرکردم رابطه داشتی. معلومه اونم میگه بیاخونه خالی حال بم بده وگرنه عکستوپخش میکنم

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

خب چجوری درست میشه... ما راستش خانوادگی و فامیلی کلا اهل شکایت نیستیم اگه زنش ببینه عکسمو چی بگم ب ز ...

چرا اینطوری میگی دختر مگه همه مردم اهل شکایتن چنین مرد هرزه ای که با این همه دختر بوده فقط شکایت درستش میکنه 

بهرحال میدونستی متاهله و پا دادی

من اولش بود بعد خانمش گفت دیگه باهم حرف نزنید منم گفتم چشم دیگه حدود چهارماه حرف نزدم تا اینکه خودش از دوباره شروع کرد و گفت اگر دستت و نذاری تو دستم عکستو حذف نمیکنم و اگر بذاری خودم جلو چشمات میحذفم ... منم فحش دادم و بلاکش کردم و مامانم براش پیام نوشت که اکر تکرار بشه ب زنت میگم

من مقصر نبودم اون شروع کننده بود ۲۴

چون اون ‌شروع کننده بود تو بایدپایان کنندش باشی😑

چون اون مثلا شروع کرد ی سلامی مثلاداد تو باید بگی علیک سلام!؟ 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

چون اون ‌شروع کننده بود تو بایدپایان کنندش باشی😑چون اون مثلا شروع کرد ی سلامی مثلاداد تو باید بگی ع ...

خب ب خاطر فامیلی و ارتباطات نزدیکمون من فکر کردم آدم خوبیه حالا میگید چکار کنم

چرا اینطوری میگی دختر مگه همه مردم اهل شکایتن چنین مرد هرزه ای که با این همه دختر بوده فقط شکایت درس ...

بله چشم ممنون از لطفتون فقط دعا کنید من خودم مقصر قانونی نباشم ... چجوری برم بگم حالا چی بگم کلا شما که میگی این سو استفاده نیست

من اولش بود بعد خانمش گفت دیگه باهم حرف نزنید منم گفتم چشم دیگه حدود چهارماه حرف نزدم تا اینکه خودش ...

پس این قضیه رابطه و عکس و فیلم چیه اون کاربر میگفت

اصلاا محلش نزار یه مدت شمارتو خاموش کن

به عمه ات بگو خونوادشو در جریان بزار

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

پس این قضیه رابطه و عکس و فیلم چیه اون کاربر میگفتاصلاا محلش نزار یه مدت شمارتو خاموش کنبه عمه ات بگ ...

نه رابطه فیلمی در کار نبوده .... فقط عکس دادم و اونم داده 

من اولش بود بعد خانمش گفت دیگه باهم حرف نزنید منم گفتم چشم دیگه حدود چهارماه حرف نزدم تا اینکه خودش ...

همون اول بلاکش میکردی بهتر نبود؟ تا اینکه عکس با نیم تنه بفرستی براش

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚