2777
2789
عنوان

شما باشین ناراحت میشین❓

74 بازدید | 11 پست

اگه امتحانتونو خراب کرده باشین داغون باشین نزدیک پریودیتونم باشه به پارتنرتون بگین حالتون خوب نیست بعد اون فقط یکم دلداریتون بده

بعد شبش پاشه بره بیرون بازی مسابقه هفتگی تو گوشی پیش دوستاش در حالی که نصف هفته رو میره حتما

بعد چند ساعت خبری ازتون نگیره 

کلا اونروز فقط همون لحظه که بهش گفتین دلداری بده 

شب که اومد خونه بهش گفتم چرا بهم زیاد توجه نکردیو اینا بجا اینکه بگه ببخشید هنوز دو قورت و نیمشم باقی بود

اینم بگم رابطمون جدیه و چند ساله باهمیم پس هی نگید کات و فلان فقط بگید من حق دارم ناراحت بشم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم

من روحیه م این مدلی نیست. دوست دارم تو ناراحتی تنها باشمو حوصله م نمیکشه کسی بیاد حرف بزنه و دلداری بده. منطقمم اینه که همه چیزایی که میخواد بگه رو خودم میدونم ولی بخاطر اون موضوع فعلا ناراحتم!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نمیدونممن روحیه م این مدلی نیست. دوست دارم تو ناراحتی تنها باشمو حوصله م نمیکشه کسی بیاد حرف بزنه و ...

خوش بحالت منم میخوام مث تو باشم

ولی من برا بقیه اینطوریم و نمیخوام باهاشون حرف بزنم شاید چون یکیو دوست داری میخوای کنارت باشه 

خوش بحالت منم میخوام مث تو باشمولی من برا بقیه اینطوریم و نمیخوام باهاشون حرف بزنم شاید چون یکیو دوس ...

من معمولا وقتی کسی ناراحته میگم کاری از من برمیاد؟ میخوای با من حرف بزنی؟ میخوای بغلت کنم؟ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من معمولا وقتی کسی ناراحته میگم کاری از من برمیاد؟ میخوای با من حرف بزنی؟ میخوای بغلت کنم؟

منم همینارو فقط میخواستم ازش بشنوم

ولی خیلی بیخیال بود

بحث کردیم دیشب 

هر کسی طبقه توقعاتی که از طرف مقابلش داره اون شخص رو واسه زندگیش انتخاب میکنه... از نظره من بی توجه بودنه ایشون رفیق باز بودنش و نبودنش توی زمانی که حتی یه پیامک از طرفه ایشون میتونست دله شما رو شاد کنه نشون دهنده‌ی اینه که اونقدری که این رابطه برای شما جدیه برای ایشون نیست.. و شما اولویته ایشون نیستی و ایشون هنوز کارهای به ظاهر مهم‌تر و سرگرم کننده‌تر و مورده علاقه‌تر از شما داره...و این ینی ایشون هنوز آمادگیه رابطه‌ی جدی رو نداره حتی اگر به زبون بگه من میخوامت و رابطه‌م جدیه.. مهم در رفتار و عمله که اینو نشون نداده... مهم نیس یه ساعت با کسی آشنا شده باشی یا ده سال .. مهم اینه خودتو به کم راضی نکنی ینی چی؟ینی توی رابطه دائم خودتو نادیده بگیری که نکنه به طرف بربخوره از خودت بگذری در صورتی که حتی یه ذره گذشت از طرفت ندیدی...متوجه منظورم هستی؟آدمی که برای بودن باهاش فقط باید گوش باشی چشم باشی و تنها جلو بری و هروقت حتی به یه کلامه عاشقونه از طرفش نیاز داشتی نتونی اون کلامه عاشقونه رو ازش دریافت کنی ینی حروم کردنه جوونی خودت .. میگی رابطه‌ت جدیه ولی به همین رابطه‌ی جدی خوب فکر کن که خدایی نکرده این وسط قربانی نباشی چون الان راحت میشه به قوله خیلی‌ها کات کرد بعده ازدواج بیچاره میشه آدم یا باید بسوزه و بسازه یا طلاق بگیره و صد تا مهر و داغ به پیشونیش بخوره...باهاش صحبت کن رابطه‌تون رو سر و سامون بدید جوری که دیگه به نیازهات بی توجه‌ای نشه و انقد حسه بد بهت دست نده وگرنه عمر و جوونیت رو بخاطره آدمی که نادیده‌ت میگیره الکی حروم نکن.

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
هر کسی طبقه توقعاتی که از طرف مقابلش داره اون شخص رو واسه زندگیش انتخاب میکنه... از نظره من بی توجه ...

همیشه اینجوری نیست خیلی موقع ها بهم اهمیت میده و اخلاقش تو خیلی زمینه ها خوبه و وقتی پسرای دورو اطرافمو میبینم میفهمم اخلاقش هزار برابر از اونا بهتره و فکر نمیکنم شخص بهتری از اونو پیدا کنم

و دیشب فکر کردم شاید من زیاده خواهم برا همین نظر پرسیدم

در کل حرفات درسته ولی من دیگه چیزی برا از دست دادن ندارم تموم نوجوونی و جوونیمو پاش گذاشتم و از دیشب تا الان حرف نزدیم تا الان که پیام داده بیا چتی حرف نزنیم کلا بجز وقتایی که کارای واجبی پیش میاد و فقط وقتایی که بیرون میریم حرف بزنیم بیرون رفتنمونم هفته ای یکباره..منم گفتم باشه

حقیقتا الان پوکیدم و مثل کسیم که هیچ هدفی نداره و انگار فقط چشمام بازه و هیچیو نمیفهمم